2017 m. liepos 21 d., penktadienis

Kaledu darbeliai

Kaledu darbeliai Jeigu jūsų rankų prisilietimas popierių pavertė nuostabiu žaisliuku, siūlų kamuoliukas virto lengva snaige ar sukūrėte dar kokių nors kalėdinių. Pristatome pirmą straipsnį iš serijos „Kalėdos ir rankdarbiai“. Kaip pamatysite vėliau, gražius papuošalus galima pasidaryti greitai ir iš parankinių priemonių.

Kaledu darbeliai
Artėjant Šventoms Kalėdoms norime pasiūlyti jums ir vaikams darbelius, kuriuos galite nesunkiai pasidaryti. Tai praturtins tamsius vakarus ir galėsite po truputį. Itin lengvas ir greitas darbelis iš popieriaus – vaikų mylima boružėlė. Simpatiškas Kalėdų senelis – lengvas, bet gražus darbelis vaikams.
Kaledu darbeliai
Skuba bėga laikas, darbas darbą veja.


Siūlau internete rastas darbelių idėjas ikimokyklinio amžiaus vaikams. Nesudėtingas darbelis iš graikinio riešuto kevalo „Laiveliai“. Su draugais surenkite pašėlusias laivų lenktynes. Tikriausiai šiam darbui aprašymas visiškai nebūtinas. Išbandykite ir šiemet savo namus Kalėdoms papuoškite natūralių medžiagų papuošimais. Daug Kalėdinių karpinių, kitokių darbelių rasite paspaudę ant nuorodos arba paveikslėlio. Kalėdų patirsite daug smagių akimirkų, kartu su vaikais atlikdami.


Kalėdinius darbelius, dovanojant gerumą kitiems ir šventiškai pasitinkant.

Kaledu darbeliai
Dovanos Kalėdoms gali būti rankų darbų papuošalai, vėriniai, auskarai, segės. Vaikai vaikams: kaip pasigaminti Kalėdinės eglutės žaisliukus ir girliandą iš popieriaus. Tačiau argi nebūtų puiku išsaugoti medelį ir nekirsti jo vien tam, kad galėtume pasidžiaugti Kalėdine dvasia? Kalėdinė eglutė nebūtinai turi būti tikra – ją galima. Nepailstantis septynmetis darbininkėlis Leonardas pagamino šį Kalėdų seneliuką. Mama Aušra atsiuntė savo ir dukryčių darbelį- įspūdingą kartoninę eglę.


Aurimas ir Greta ir gruodžio mėnesį rimtai darbavosi, tad dalinasi savo darbeliais ir su mumis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...