2017 m. liepos 21 d., penktadienis

Bebro kailiniai moterims

Bebro kailiniai moterims Parduodami nauji kirpto bebro kailio kailiniai. Natūralaus astragano kailio kailiniai su gobtuvu ir lapės kailiu. Kailiniai siuvami iš ištiso kailio arba karpomi juostelėmis, siuvami su intarpais, odos.

Bebro kailiniai moterims
Moterys siuva dažniausiai iš kirpto bebro kailio, nekirpto kailio gaminiai. Naturalus kirpto bebro kailiniai. Siuvausi sau pagal uzsakyma- antru.
Bebro kailiniai moterims
Kaip vyrams yra svarbu turėti gerą automobilį, taip moterims yra svarbu turėti gerus kailius.


Kailiniai – ne tik madingas apdaras šaltuoju metų laiku, tai – kur kas. Kodas: Aj_24-A22-600000-010-075. Kirptų bebrų puskailiniai su audinės kailių gobtuvu. Bebro kailiniai su lapės apykakle. DELFI lygino, kaip elgtis – siūtis ar pirkti kailinius - tiems, kurie nori šį. Jeigu jūs norėsite pasisiūti bebro kailinukus iki klubų, pigiau Jums niekas nesius“, -sakė ji.


Moters teigimu, susimokėjus 800 litų, šis mokestis bus skirtas. Dauguma moterų svajoja ne tik apie stilingus, bet ir ilgaamžius.

Bebro kailiniai moterims
Atspariausi kailiniai yra iš vandens gyvūnų – ūdros, nutrijos, ir bebro kailių. Naujienos : odos ir kailių salonai. Salone pristatyta nauja 2016-2017 metų kailių ir odos kolekcija. Turiu Eksos kirpto bebro kailinius wub. Kirpto bebro kailiniai, tiesaus silueto, šonose skeltukai, dvi kišenės, idomaus kirpimo kalnierius, galima segti su 2 sagomis,rankovių.


Kailių ir odos siuvimo įmonė “RORIS” pristato naujausią 2015-2016 metų kolekciją. CarolinaKmit“ natūralių kailių dviejų dalių kolekcija moterims ir. Dažnai moteriai gražūs kailiniai svarbūs ne mažiau nei vyrams. Vandenyje gyvenančio bebro kailis nebijo ne tik spiginančio šalčio, bet ir. Ir šiais metais moterims patariame atsigręžti į gamtą ir rinktis juodos. Iš bebro kailio pasiūti kailiniai tarnauja 21 metus, audinės – 12–15 metų. Toliau pagal šiltumą: sabalas, balta lapė, bebras, šinšila, nutrija, audinė ir karakulis. Patys “šalčiausi” – švilpiko ir šermuonėlio.


Be to, kailiniai turi būti šilti, ir ilgai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...