2017 m. liepos 7 d., penktadienis

Kauno dramos teatras

Kauno dramos teatras Drama pagal Antano Škėmos romaną ,,Balta drobulė“. Bilietus į NKDT spektaklius galite įsigyti TEATRO, TIKETOS ir teatrai. Kaune buvo įkurta Dramos vaidykla ir buvusiuose rusų Miesto teatro rūmuose suvaidintas Juozo.

Kauno dramos teatras
Foto, video reportažai, komentarai, specialistų. Juozo Grušo dramos „Barbora Radvilaitė“ adaptacijos autorė – Aušra Marija Sluckaitė. Modernus dviejų aukštų pastatas buvo pastatytas greta Laisvės alėjos, dabartinio dramos teatro kiemelyje. Originalus pasažas įsiliejo į art deco.


Kauno dramos teatras
Norisi padiskutuoti su jaunais žmonėmis, kuriems šiandien 20-25 m. Jo atsiradimą lėmė Lietuvos meno kūrėjų draugijos. Rent” (liet. Nuoma) – vienas garsiausių miuziklų Pasaulyje per visą muzikinio teatro istoriją, įvertintas prestižine Pulitzerio premija už savo. Kompozitorius – Antanas Kučinskas Videodizaineris – Rimas Sakalauskas 2017 m. Modernios technologijos veikia įvairias sritis ir atveria naujas galimybes. Naujos NKDT lojalumo kortelės ir abonementai! Tai buvo pirmasis profesionalus Lietuvos valstybinis teatras.


Kauno Dramos teatras padeda tobulėti. Gastrolėms “Mūsų brangioji Pamela” teatras ieško savanorių skrajučių bei plakatų.

Kauno dramos teatras
Teatro gastrolėms „Mūsų brangioji Pamela“ reikalingi savanoriai. Tačiau tik nedidelė dramos teatro dalis orientuota į šią gatvę, didžioji dalis teatro. Maloniai prašom sekti teatro naujienas. LT-44304 Kaunas Telefonas: +370 37224198. Baigta net 12 metų užtrukusi rekonstrukcija. Asfaltavimo darbai Trinkelių klojimas ir gerbūvio darbai.


Miltinio dramos teatre – spektaklio „Chanuma“ premjera.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...