2017 m. liepos 5 d., trečiadienis

Kauno klinikos kardiologijos skyrius kontaktai

Kauno klinikos kardiologijos skyrius kontaktai Kardiologijos intensyviosios terapijos skyrius. Mieli pacientai, jei negalite atvykti Jums paskirtu laiku, prašome informuoti apie. Skubios pagalbos skyriaus registratūra, 32-6262, 70-3485.

Kauno klinikos kardiologijos skyrius kontaktai
Stebėjimo palata Ortopedijos traumatologijos klinikoje kab. KARDIOLOGIJOS IR INTENSYVIOSIOS TERAPIJOS SKYRIUS. Zigmo Januškevičiaus iniciatyva Respublikinės Kauno klinikinės ligoninės centrinio korpuso III-me aukšte įsteigtą 40 lovų terapinės kardiologijos profilio skyrių. KAUNO KLINIKOS, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninė.


Kauno klinikos kardiologijos skyrius kontaktai
Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie LSMU ligoninė Kauno klinikos. Iš tiesų pastarosiomis dienomis talonėlių pas Kauno klinikų kardiologus tiesiog nėra. Iš šeimos gydytojos gavau siuntimą kardiologo konsultacijai. O tiems, kurie gal net ir neturėtų patekti į šį skyrių, o galėtų kreiptis į šeimos. Aurelija Nakutienė, Terapijos klinika. Aurimas Baliulis, Terapijos klinika. VšĮ, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninė Kauno klinikos. Registruokis tik paskaitęs atsiliepimus.


Nefrologijos ir Hemodializės skyriaus vedėjas, gydytojas nefrologas.

Kauno klinikos kardiologijos skyrius kontaktai
Kauno medicinos universitetinėse klinikose;. Norėdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus, kuriuos galite bet kada atšaukti. Unikalią operaciją atliko Kauno klinikų Neurochirurgijos klinikos. Neurologijos klinikos Vaikų neurologijos skyriaus. Klinikos sudėtyje yra LSMU KK Pulmonologijos ir alergologijos skyrius, Kvėpavimo funkcinės diagnostikos ir bronchologijos.


I kardiologijos skyriuje gydomi pacientai, sergantys ūminiais. Gal kas žinote kokį gerą kardiologą Kaune, klinikose? KMUK kardiologijos klinikoje, bet nei vieno. Teikiamos antro lygio kardiologų konsultacijos ir diagnostiniai tyrimai: širdies echoskopij. LSMUL Kauno klinikose, kardiologijos intensyvios terapijos skyriuje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...