2017 m. liepos 4 d., antradienis

Monton drabuziai internetu

Monton drabuziai internetu Monton Megztinis o formos apykakle megztinis. MONTON kuria moterims ir vyrams, kurie žino, kas jiems tinka labiausiai. Jiems drabužiai yra būdas atskleisti asmenybę. MONTON – tai pasaulines mados tendencijas įkūnijantis prekės ženklas, pristatantis aukštos kokybės drabužius ir aksesuarus. Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių. Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų! Suknelės: ilgos suknelės, trumpos suknelės, džinsinės suknelės, sarafanai ir kt.


Monton” – tai tarptautinis mados prekinis ženklas, kuris siūlo didelį asortimentą šiuolaikiškų drabužių ir aksesuarų vyrams ir moterims, kuriems svarbi mada. Striukės ir paltai moterims internetu iš Otto. Kokybiškos prekės ir profesionalus aptarnavimas. Drabužių parduotuvė MONTON - platus vyriškų ir moteriškų drabužių pasirinkimas, išraiškingas dizainas, aukšta kokybė, geros kainos ir malonus aptarnavimas. Baltika" atidarė pirmas naujos koncepcijos "Monton". Monton“ drabužiais prekiaus „Peek & Cloppenburg“.


Vyriški drabužiai - švarkai, sportinė apranga, marškinėliаi, marškiniai, vyriškos kelnės. Telšių rajono gyventojas, į neaiškų verslą internete. Be to, LPP irgi aktyviai plečia drabužių prekybą internetu. Pagrindiniai prekių ženklai: Monton, Mosaic, Baltman, Bastion ir Ivo Nikkolo. Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 61. Drabužiai, rūbai vyrams ir moterims internetu - rubaiinternetu. Lietuvoje bendrovė numato parduoti drabužių už 20 mln.


Dovanų grąžinimas: daugiau išloš pirkusieji internetu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...