2017 m. liepos 8 d., šeštadienis

Kiauliena receptai

Kiauliena receptai Išmokite pasigaminti patys, tai paprasta! Daugybė patiekalų receptų ir naudingų patarimų. Nidos receptas: klasika iš Italijos „Tagliatelle alla Bolognese“.

Kiauliena receptai
Kiaulienos valgiai, kiaulienos maistas, kiaulienos receptai. Patiekalai, kuriuose naudojama kiauliena. Seniau vietoj kiaulienos šoninės dėdavo kiaulės kojeles, riebią mėsą nuo. Mano tėtis Jonas jaunystėje su draugais išbandė daugybę šašlykų receptų: su actu.


Kiauliena receptai
Sotus ir gardus kiaulienos guliašas. Mėsą pagardinkite druska, pipirais, kiaulienos prieskoniais, saldžiąja paprika, išmaišykite. Mums reikės: 2 kiaulienos išpjovų po 700-800 g 3-4 riekelių varškės sūrio 1 skiltelės česnako saujos šviežių špinatų 1 v. Dar vienas senas geras receptas, kurį jau kažkada buvau įdėjusi Supermamos forume… OLYMPUS DIGITAL CAMERA. Daugiausiai kiaulienos suvalgo kiniečiai, gal dėl to, kad kiniečiai buvo pirmieji žmonės, kurie prijaukino laukinį šerną ir gavo naminę kiaulę. Kad pagamintumėte kiaulienos guliašą orkaitėje, reikės: 1,5 kg kiaulienos, 3 svogūnų. Kad iškeptumėte šašlyką orkaitėje, reikės: 1 kg kiaulienos, 2-4 svogūnų. Mėsos patiekalai – kotletai, kukulaičiai, šašlykai, čili troškinys, spagečiai su faršu… Receptai su n. Vienas iš ingredientų šiuose patiekaluose būtinai yra kiauliena.


Kiauliena receptai
Turbūt pats paprasčiausias ir pats skaniausias kepsnio receptas! Mėsą supjaustykite kubeliais, apibarstykite prieskoniais ir apkepkite. Prieš baigdamos kepti išspauskite česnaką. Taigi, mums reikės apie pusės kg kiaulienos išpjovos (galima naudoti ir jautienos). Gardžių ir lengvai pagaminamų mėsos patiekalų receptai. Labai skanūs naminiai mėsainiai su ilgai kepta kiauliena, BBQ. Tačiau jame paslėpta, kur kas daugiau nei rastas internetinis receptas. Sakoma, mažas kiekis rūgšties mėsą minkština, o per didelis – kietina.


Kuo rekomenduojate minkštinti kiaulieną, jautieną, avieną? Kiauliena su kuskusu ir daržovėmis:400 g jautienos; 300g šparagų; 1 puodelis kuskuso; 1 raudona paprika; 1 oranžinė paprika; 2 skiltelės česnako; vandens;. Mėsą įtrinti prieskoniais (1 etapas). Iš karto pasakau, kad žemiau pateiktas plovo receptas nebūtinai gali. Pagal ilgametes lietuviškas kepimo virš žarijų tradicijas – šašlykams dažniausiai marinuojama kiauliena. Kepimui ant iešmo geriausiai tinka.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...