2017 m. liepos 20 d., ketvirtadienis

Kreta novaturas

Kreta novaturas Kreta (Graikija) - poilsinės kelionės. Pasirinkite kelionės datą ir jums patikusį viešbutį. Apsilankykite ir užsisakykite kelionę internetu!

Kreta novaturas
Koni Village viešbutis (Kreta, Graikija) - tai puikus pasirinkimas Jūsų atostogoms. Susipažinkite su viešbučio informacija, kainomis ir privalumais. Novaturo kelionės į Kretą, Heraklioną, Retimną, Santorini. Poilsinės kelionės į Kretą (Novaturas) aprašymas, atmintinė keliautojui, nuotraukos.
Kreta novaturas
Kitos panašios kelionės į Kretos salą.


NOVATURAS - Vasaros kelionės - Kreta. Egiptas, Turkija, Italija, Ispanija, Tunisas, Graikija, Marokas, Tailandas, Kreta, Rodas. Tad keliaukim į Kretą su kelionių organizatoriumi "Novaturas"! Keliai Kretoje pakankamai geri, ženklai lengvai suprantami, o kuro kainos. Skrydžio ir pervežimų kainos neįskaičiuotos. Viešbučio aprašymas: Kompleksas „Selini Suites“.


Ilsitės Kretoje, domitės ekskursijomis?

Kreta novaturas
Novaturas" jums pasiūlys kelionę keltu į Santorino salą – nepaprastai gražią Graikijos vietovę. Sveiki, kažkokia paranoja su ta Kreta. Nusprendėm su Novaturu trenktis į Santorinio sala. Kretoje, viename Europos civilizacijos lopšių, nuo seno susipynė tikrovė ir išmonė, istorija ir mitai. Sakoma, kad joje gimė dievų ir žmonių valdovas. See more about Crete, Crete Greece and Crystal Caves. Jie daugiausiai siūlo poilsines keliones Kretoje (skrydis + viešbutis):.


Tačiau tiek „Novaturas“, tiek „Tez Tour“ prekiauja aviabilietais tiesioginiams skrydžiams iš. Norėdami žiūrėti daugiau iš Novaturas - tik ypatingi pasiūlymai profilio. Gegužės atostogos Kretoje keliautojams: skrydis iš Vilniaus ir 7 n.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...