2017 m. liepos 20 d., ketvirtadienis

Padekos zodziai sveciams

Padekos zodziai sveciams Ne tas laimingas,kuris turtingas, ne tas laimingas,kuris gražus, Tik tas laimingas,kuris suranda, tikrus gyvenimo draugus! Kam pakylėjai mane lig žvaigždžių, iš kur gyvenimas atrodė be galo šviesus? Gal būtų užtekę tik lig debesų, iš kur kritimas nebūtų toks.

Padekos zodziai sveciams
Kartais norisi jausmus išreikšti gražiais žodžiais, kurie skambėtų tinkamai. Norkevičiaus laiške – padėka šventės svečiams ir žmonai Liepai. Norkevičius atviravo sulaukęs daugybės komplimentų ir padėkų už.


Gražus padėkos gestas ar paprastas lietuviškas Ačiū papuoš Jūsų vestuves.

Padekos zodziai sveciams
Labai gražūs žodžiai, gaila,jog man jau per vėlu jais pasinaudoti, o tai būciau pasivogusi. Dėkui Bella jog nepatingėjai parasyti thumbup. Nuotakos žodis per vestuves50 žin. Idėjos suaugusių gimtadienių šventimui50 žin. Padėkos žodis krikšto tėveliams15 žin. Viskas 50-mečio jubiliejui50 žin.


Gal zinote kokiu padekos zodziu teveliams susijusiu su svyturiu ? Dovanėlės — padėka svečiams (3). Gautus padėkos laiškelius galima skaityti daugybę kartų ir saugoti prie jaunųjų vestuvių.

Padekos zodziai sveciams
Norisi padėkoti ne tik už pagalbą ruošiant šventę, bet, svarbiausia, už suteiktą gyvenimą. Laikas, gyvenimas, gyvenimo prasmė. Padėka svečiams, šeimininkėms, muzikantams. Brangūs sveteliai, ačiū, kad nepasididžiavote ir atvykote į mūsų vaikų vestuves. Sveikos mamytes, gal galetumete pasidalinti kokiais graziais padekos zodeliais sveciams? Jaunosios Sveikinimas Svečiams.


Mieli draugai ir artimieji, Žodžiais neišsakysi, kiek daug mums reiškia, kad šiandien jūs su mumis, čia. Ačiū, kad esate mums parama, padrąsinimu ir mūsų. Kreipimasis į tėvus prašant palaiminimo. Dukters ir anūkų sveikinimas tėveliams. Sūnaus sveikinimas tėvams santuokos. Mieli tėveliai, šiandien Jūs braukiate ašarą… turbūt kaip ir tada, kai mes žengėme pirmą žingsnį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...