2017 m. liepos 19 d., trečiadienis

Mezgimas kiaurarasciu

Mezgimas kiaurarasciu Mezgimo raštai - kiauraraščiai. Sušildyk žiemą savo mezginiais ir ji taps laukiama tavo kieme. Kiauraraštis tikrai nėra sudėtingas.

Mezgimas kiaurarasciu
Keturių akučių kiauraraštis 132 Konfeti. Stanislava Vaitkeviciene pamačiau facebook raštą gal daugiau tinka šalikui patiko pabandžiau vėliau megzti gavosi ne taip dabar nerandu. Kviečiame visas norinčias išmokti megzti kiauraraštes trikampes skaras. Kursų metu jūs pradėsite megzti skarą.
Mezgimas kiaurarasciu
Rekomanduojama turėti 4-5 mm storio virbalus.


Mama man mezga taip mezgem skersai, bet kai pabandėm surinkti akis tai. Siaip sis rastas labai sudetingas, kiaurarastis mezgas is abieju. Svarkai-Пиджаки (23); Tinklinis mezgimas - Филейное вязание (21). Mezgu kiaurarasciu ir kazkodel visas mezginys tam tikru kampu pradejo skersuoti. Blogoj pusėj paprastai mezgama lygiu mezgimu, ne raštu. This Pin was discovered by Inga Kazlaus.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Kojinių ir šlepečių mezgimas virbalais.

Mezgimas kiaurarasciu
Nors pagal kokybiškų siūlų kainas ir įdėto laiko vertę mezginiai dabar prabanga, bet vis tiek, jeigu kuri nemezga tik todėl, kad nėra laiko, tingisi. Dienoraštis Žiemos spindesys Antradienis, 28 Vasaris 2017 00:00 � ių metų žiemos pabaiga triukšminga ir soti. Suknutės dydis daugiau universalus, nes dėl raštelio, kuriuo ji numegzta, ji tikrai nebus apsmukusi ir neatrodys per didelė, bet dėl mezgimo būdo puikiai. Be stambiomis pynėmis nertų megztinių, populiarūs ir visai plonyčiai, tik kad būtų šilčiau ir gražiau, po didžiuliu kiauraraščiu megztu nertiniu. Skarą mezgė ir viską aprašė Gitana.


Mezgėjų siūlo paslaugą - Skarų mezgimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...