2017 m. liepos 2 d., sekmadienis

Nokia lumia 520 lieciamas ekranas

Nokia lumia 520 lieciamas ekranas Liečiamas ekranas Apple iPad 2 (baltas, aukštos kokybės). Aukštos kokybės liečiamas ekranas su rėmelio komplektu skirtas. Jei jūsų telefono liečiamas ekranas nebeveikia.

Nokia lumia 520 lieciamas ekranas
Korpusų, ekranų, dangtelių mobiliems telefonams skelbimai, pasiūlymai, kainos. Nokia Lumia 520 naujas liečiamas ekranas. Nokia: Lumia 520 - pilnai veikianti, LCD sveikas, plokštelė sveika, liečiamasis sveikas, baterija. Nokia 520 suskiles nera baterijos ir danktelio.


Nokia lumia 520 lieciamas ekranas
Nokia 730, 735 Lumia dėklas, pocket, raudonas. Suskilo lieciamas ekranas,ar galite padeti? Pristatymas visoje Lietuvoje registruotu. Pakeisti priekinį stiklą išmaniajam telefonui nėra jau taip ir sudėtinga, tereikia tik pačio stiklo, keleto atsuktuvų ( pritaikytų mobiliesiems ), ir. Ekranas Apple iPad mini 2 (su Retina ekranu) originalus. Kažkokių didelių navarotų nereikia :) Esmė - liečiamas ekranas.


Iš nokia lumia reik rinktis kad ir 630 paprastas toks ir lengvai suprantamas ir nebrangus. Be to, turi tik liečiamą ekraną be pilnos klaviatūros, tad iš pradžių buvo problemų net. Telefono viršutiniame kampe įkiškite smiliaus nagą į tarpą tarp ekrano rėmo ir galinio.

Nokia lumia 520 lieciamas ekranas
Parduodu idealios būklės Note4, prieš savaite pakeistas ekranas, baterija, plokštė. Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų keitimas ir pardavimas. Aukščiausios kokybės ekrano keitimo darbai su.


Ekrano dydis - 4 coliai; Baterijos talpa - Li-Polymer. SIM, Android, Duos, išmanusis, liečiamas, S7562, Samsung. NOKIA CP-306 Plectrum Stylus telefonams su šnureliu, nėra, -. Touch Screen NOKIA 520 Lumia (juodas). BITĖS ryšio paslaugų klientams, įsigyjant telefoną ar planšetę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...