2017 m. liepos 2 d., sekmadienis

Parduodu pripuciama ciuzini

Parduodu pripuciama ciuzini Parduodu mažai naudotą pripučiamą čiužinį AIR MATT. Pripučiami čiužiniai ir turistiniai kilimėliai internetu pigiau! Greitas pristatymas, kokybiškos prekės, itin patrauklios kainos.

Parduodu pripuciama ciuzini
Naujas INTEX66768 pripuciamas ciuzinys lova su pagalve. Pripuciamas ciuzinys Intex Bestway AKCIJA. Mūsų internetinėje parduotuvėje galite įsigyti pripučiamus čiužinius, lovas, kėdes ir. Coleman Comfort Bed Compact Double 189x120x17cm.
Parduodu pripuciama ciuzini
SAVAIME PRISIPUČIANTIS ČIUŽINYS COLEMAN „Touring Mat“.


Vežimėlis pripučiamais ratais, priekiniai ratai sukiojasi 360 laipsniu arba fiksuojami;. PARDUODU PRIPUČIAMĄ VALTĮ IŠ PVC MEDŽIAGOS 4 PRIPUČIAMOS. Buvo naudotas tik porą kartų ir tik viduje. Nemokamas naujo verslo skelbimo įvedimas. Ieskau pripuciamo ciuzinio i palapine kurio plotis 220 cm. Kiti reikmenys: Pripučiamas čiužinys miegoti Vilnius.


Didelis, patogus, pripučiamas čiužinys.

Parduodu pripuciama ciuzini
Is senuku ir as vasara pirkau ciuzini pripuciama, bet pasakiau konsultantui aiskiai- "man reikia geriausio, kad. Nematau reikalo imti pripučiamą ir apsikrauti tiek svoriu, tiek bijot prie. Pradeginus ar gerai pradūrus pripučiamą čiužinį gali ir nepavykti jo. Labai patogus, kadangi vaikas neiškrenta iš čiužinio dėl aukštesnių šonų. Gal kas nebrangiai parduodat pripuciama dviguli ciuzini? Ir turiu tokiu minciu isigiti poroloninius, aciu devui mano masinos turis tai leidzia. Bet gal kas zinot kur gaut patikima pripuciama ciuzini kaip PVZ taribineis laikais.


Sporto ir turizmo arba ten kur pripučiamus daiktus parduoda klausk konsultanto.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...