2017 m. liepos 7 d., penktadienis

Pirmi batukai kudikiui

Pirmi batukai kudikiui Tačiau batukai gali ir formuoti pėdutę, ir net ją gydyti. Pirmieji batukai turėtų būti tvirti, nesvarbu – su lipukais ar suvarstomi, svarbu, kad tvirtai. Ar tai turi būti basutės ar batukai?

Pirmi batukai kudikiui
Rankų darbo batai vaikams internetu. Avalynė vaikams ir moterims pagaminta Lietuvoje. Mūsų batukai buvo pirmi, su tvirta uzkulne, supinatoriumu, guminiu. Forumai11 rugsėjo 2014Pirmieji rimti batukai, kada?


Pirmi batukai kudikiui
Mama Vytautė klausia: Mūsų mažylei dabar 7 mėn. Ji jau pati savarankiškai atsistoja. Mums su vyru iškilo dilema – ar reikalingi batukai pirmiesiems atžalos žingsniams. O gal jūsų nuomonė kitokia, ir batukų pirmiems žingsniams visai nereikia? ATTIPAS Pirmi Batai kūdikiams pradedantiems vaikščioti. Gydytojai atkreipia dėmesį, jog sveikam kūdikiui nereikia ortopėdinės gydomosios avalynės.


Tai pirmuosius batukus nupirkau chicco, internetu. Mažyliui tvirtai atsistojus ant kojų mamai ir tėčiui prisideda dar vienas rūpestėlis- išrinkti jam batukus. BIOMECANICS jau 13 metų bendradarbiauja su Biomecanics institutu Valensijoje (IBV), kurdamas BIOGATEO gaminius - tinkamą avalynę pirmiesiems.

Pirmi batukai kudikiui
Dauguma tėvų įsitikinę, kad vaikui reikia pirmųjų batų, kai jis pradeda stotis ir stovėti, kad kojos turėtų geresnę atramą ir vaikas geriau išmoktų bėgioti. Jūsų mažylis pradėjo žengti pirmus žingsniukus? Tad tikriausiai galvojate ir apie pirmus batukus. Tačiau vėliau buvo atlikti tyrimai, kurie patvirtino, kad standūs tvirti batai. Dauguma vaikų iki 4 metų negali pasakyti ar batai jiems tinka.


Pirmuosius vaikiškus profilaktinius-ortopedinius batukus ir ortopedines basutes rekomenduojame pradėti avėti dar vaikui pilnai nepradėjus vaikščioti. Nors dekoratyvinius batukus galima apauti jau ir naujagimiui, ortopedai pataria: su. Kai rasite batukus, kurie tiks jums, leiskite pasireikšti ir vaikui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...