2017 m. liepos 21 d., penktadienis

Platus klubai pratimai

Platus klubai pratimai Stiprina sėdmenis, klubų vidinę ir užpakalinę dalį. Atsistokite tiesiai, kojos turi būti plačiau nei pečiai, klubai ir pėdos – 45. Atsistok, ištiesk nugarą, kojas statyk taip, kad šios būtų klubų plotyje.

Platus klubai pratimai
Tuomet, laikydama kojas tiesias, lenkis žemyn tiek. Pratimai koncentruoti į užpakaliuko raumenų tvirtinimą ir auginimą, tačiau dauguma jų tuo pat. Aš esu liekna, tačiau mano klubai labai platūs, tai dar labiau išryškina trumpos kojos.


Kokius pratimus reikėtų daryti norint atsikratyti šios p.

Platus klubai pratimai
Dažna merginų problema yra per platūs klubai, celiulitas bei stambios šlaunys. Tačiau, kuri panelė visame pasaulyje yra visiškai patenkinta. Gal galėtumėte patarti, kokius pratimus daryti, kad sumažėtų klubai. Kiekvienai kūno daliai yra serijos pratimų, kurie naudojami. Klubų, liemens ir sėdmenų santykis – kokios proporcijos suteikia tobulo. Net jei genetiškai jūsų liemuo platus, tam tikrų pratimų pagalba. Kriaušės tipo figūra - platesni klubai, išraiškinga talija ir siauresni pečiai.


Tiks plačios iškirptės: laivelio arba V formos bei apnuoginančios. Geriausių rezultatų pasieksi, jei darysi specialiai klubų riebaliukams deginti skirtus pratimus.

Platus klubai pratimai
Tai įvairiausi sukiniai, tempimai ir pratimai su. Zmogus klausia kokie pratimai platina klubus ir kokie siaurina liemeni, tai reikia ir atsakyti. Kokius reik pratimus daryt kad peciai platus butu? Teko skaityti apie kėgelio pratimus, kuriuos nuo 30 sav. Jei Jūsų klubai ir šlaunys platūs, krūtinė maža, liemuo ir pečiai siauri – Jūs kriaušės formos figūros atstovės. Riebalai kaupiasi klubų, sėdmenų ir krūtų srityse.


Išbraukite iš savo valgiaraščio riebų ir aštrų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...