2017 m. liepos 26 d., trečiadienis

Pusyno namai baseinas

Pusyno namai baseinas Uab,saulida,pušyno,namai,restoranas,kavinė,viešbutis,spa,centras,masažai. Jum viskas bogai ir blogai:baseinas mat saltas-o Iskur ji sildyt jei nacialnykas Vatikane. Viešbutis; Restoranas; SPA; Banketinė salė;.

Pusyno namai baseinas
Svečiai kviečiami naudotis uždaru baseinu ir sporto sale. Hotel Pušyno Namai 4 žvaigždučių viešbutis. Plinkšių viešbutyje“ įrengtas uždaras baseinas su kaskadomis, o numeriuose veikia oro kondicionieriai.


Poilsio ir reabilitacijos centras Pušynas.

Pusyno namai baseinas
Svečių malonumui čia įrengtas hidromasažinis baseinas, turkiška pirtis, masažo kabinetas ir treniruoklių salė. Sanatorija-reaebilitacijos centras Palangoje "Pušynas". Nuomojamas išskirtinės architektūros ir įrengimo namas. Unikalus pastatas stovi solidžios kaimynystės apsuptyje, aplink plyti pušynas, todėl visada galima. PUŠYNO NAMAI, UAB EKO HOLDINGAS viešbutis, Įmonės informacija. Pušyno namai“ - jauki ramybės oazė pavargusiems nuo miesto triukšmo.


Sodyba - du atskiri namai (Didžioji ir Mažoji sodybos) su savo poilsio teritorijomis. Sodyba yra išsidėsčiusi kelių hektarų plote, 20 km nuo. Taip pat yra pastatyta pavėsine su lauko židiniu bei įrengtas lauko baseinas !

Pusyno namai baseinas
Gyvenamųjų namų kvartalas „PAVASARIS“ pradėtas statyti 2005 metais. Vandens procedūros: individuali kineziterapija baseine (plukdymas su kineziterapeuto pagalba), 45 min. Namų baseinai dažnai matomi filmuose, kuriuose vaizduojami šilti saulėti kraštai. Apie tokių maudynių naudą kalbamės su „Pušyno kelio sanatorijos vaikų. Gal namuose tylu, ramu, o atėjus čia patiria ir temperatūrų stresą ir garsinį stresą.


Veiklos rūšys: apgyvendinimo paslaugos, baseinai, biliardas, Boulingas, Masažai, moteliai, Pirtys, poilsio namai, restoranai, Salių nuoma, svečių namai. Beje, einantis į baseiną tėvelis gauna rankšluostį, tad iš namų reikia pasiimti rankšluostį tik kūdikiui nusausinti. Tuo tarpu Pušyno kely Andrėja teko nurengti ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...