2017 m. liepos 26 d., trečiadienis

Su 16 gimtadieniu

Su 16 gimtadieniu Gimtadienio palinkėjimai jaunuoliui (16-18 m. gimtadienio sveikinimai). Būtų puiku gauti jaunystę kiek vėliau, kai tau. Jubiliejiniai sveikinimai (16 metų).

Su 16 gimtadieniu
Su laimingu gimtadieniu, Su didžiausia švente! Raktažodžiai: eiliuota, gimtadienio, meniškai. Tegul ((16))-tą kartą gėlės tau primena, kad atėjai į pasaulį.


Tegul visi žiedai, kurie žydėjo vakar, Gėlėtu kilimu ant tavo tako klojas, Kad tu nueitum galva išdidžiai pakėlus, O mindomi žiedai bučiuotų tavo kojas.

Su 16 gimtadieniu
Sėkmės peržengiant 18-ojo gimtadienio slenkstį. Basa, vienplauke galvele, Šiandien tau ((16))-lika suėjo Ir atsisveikinai su vaikyste. Juokingi gimtadienio sveikinimai, linksmi palinkėjimai gimtadienio proga. Puslapis 1 iš 2 - Baikas - Sveikinam su 16 gimtadieniu - parašė Diskusijos apie projektą: Sveikinu su 16 gimtadieniu tave. Sveikinimai gimtadienio proga, jubiliejiniai sveikinimai gimtadienio proga. Nepamiršk pasveikinti draugų su Gimtadieniu.


Nesupyk, bet jei mano tevai per mano 16-aji gimtadieni butu. Vytautas Šiškauskas "Su gimtadieniu" - Duration: 3:17. Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija 185.

Su 16 gimtadieniu
Labai gražus sveikinimas SU GIMTADIENIU ! Ir kaip paklydę paukščiai vėl kažkur nuklystam. Praeina greit per rasą nueiti takai. DELFI - 16-ąjį gimtadienį neseniai minėjusi garsios vestuvių planuotojos ir renginių organizatorės Kristinos Kaikarienės ir plastikos chirurgo. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: KASEKA.


Apie ką jūsų tema: Adi_Zero sveikinu , kad ištempei lietuvoj 16 metų sėkmės tau ir toliau linkių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...