2017 m. liepos 22 d., šeštadienis

Siaubo komedijos apie zombius

Siaubo komedijos apie zombius Iš knygų ištrūkusios fantastiškos pabaisos nustebins savo įvairove ir charakterių skirtumu naujausioje siaubo komedijoje „Šiurpuliukai“. Ir geri zombiai kartais pyksta (2001). Aprašymas: Puikių specialiųjų efektų siaubo komedija.

Siaubo komedijos apie zombius
Zombių komedijų tėvas yra „Zombių karalius“, bet ne toli nuo jo. Kam gali nepatikti filmas apie nacius zombius, ryjančius Norvegijos kalnuose. Paskutinis Skambutis (Siaubo Parodija) (Filmo "Skambutis" "The RING" motyvais) - Duration: 33:42.


Sveiki, taigi norėčiau paziureti siaubo komedijos filma kazka panasaus i the doghouse ar.

Siaubo komedijos apie zombius
Paziurek Zombiu Karalius - Shaun Of The Dead. Dar vienas puikus filmas apie zombius, kuris. Kadras iš filmo „Skautai prieš zombius“Šaltinis. Kaip ir per kiekvieną išskaptuotų moliūgų sezoną, į kino teatrus atkrypuoja siaubo. Tikrai geras ir įdomus filmas man labai patiko. Gera komedija su zombiais, daug humoro ir nemažai veiksmo.


Vaidina: Rob Schneider ir senas ir geras. Bloody Disgusting internetinis siaubo filmų portalas „Numirėlių aušrą“ įtraukė. Nors ir šio filmo žanras yra siaubo komedija, jis puikiai atspindi.

Siaubo komedijos apie zombius
Netrukus keistasis duetas sutinka dar du ne zombius – dvi merginas: Vičitą ir jos sesę. Nauja komedija „Skautai prieš zombius“ labiau šliejasi prie antrosios tendencijos. Drakulos pasirodė dar vienas klasikinis siaubo kino personažas – zombis. Du draugai Lukas ir Keitė kartu dirba alaus darykloje.


Nenuostabu, kad šio gėrimo jie nepaleidžia iš rankų, o ir baigus darbą neatsisako juo dar kiek.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...