2017 m. liepos 22 d., šeštadienis

Dviviete sofa lova

Dviviete sofa lova A-910 mm, G-940 mm, I-2080 mm), su miegojimo funkcija, su patalynės dėže. Berry dvivietės sofos – didžiausias pasirinkimas. Modernaus ir klasikinio dizaino, kuriančios namų jaukumą.

Dviviete sofa lova
Gobelenų pavyzdžius galite pamatyti RENLENA baldų salonuose. Ilgis: 2020mm Aukštis: 970mm Plotis: 1100mm. Galime rasti ir vienviečių sofų - lovų svetainei, dviviečių sofų, triviečių sofų-lovų. Išsirinkite Jums tinkamiausią odinę sofą lovą ar medžiaginę svetainės sofą.


Dviviete sofa lova
Ir dvivietė sofa lova 36591 kilmė europa ilgis 1150 mm medžiagos gobelenas aukštis 840 mm spalvų pasirinkimas yra miegojimo plotas 1070 x 1950 mm. Sofa AMIGO pilnai išsitiesia į miegamąją lovą. Magrės“ sofos - lovos sukurtos taip, kad būti kartu šeimai būtų gera. Daugiau "Tartu" galimybių atraskite. Parduodama dvivietė sofa lova ir fotelis "Barbora II" Baldai labai kokybiški, geras gobelenas, pagaminti Lietuvoje. Kilmė: EuropaMiegojimo plotas: 1580X2030. Dvivietė sofa su mechanizmu aukštis 900.


Parašykite atsiliepimą: GREECE dvivietė sofa-lova. Sėdimojoje dalyje zigzaginės spyruoklės.

Dviviete sofa lova
Audinius galima rinktis, kaina nesikeičia. Galima komplektuoti su dviviete sofa ir foteliu bei pufu. Skandinavijos rinkai Lietuvoje pagaminta, miegojimui pritaikyta dvivietė sofa- lova. Svetainės sofos - lovos (parduoda, siūlo) Ukmergėje skelbimas: Sofa lova labai geros bukles. Vilnia" gaminamos su miegamu mechanizmu ir.


Išmatavimai: plotis 158 cm; gylis 80 cm; aukštis 86 cm; miegamoji dalis 200x130 cm. Savybės: medinės dalys - buko masyvas; aukštos kokybės audinys. Baldų sėdima ir miegama dalis – spyruoklinė, sofa-lova labai patogi tiek sėdėti. Platus audinių pasirinkimas, puikiai dera ekoodos ir gobeleno derinys. Moderni ir šiuolaikiška sofa yra iš lino. Dėka savo šilumos laidumo ir vandens pralaidumo savybių, linas jaučiasi kietas ir šviežias ant odos ir taip pat užkerta. Standartinė sofos-lovos kaina 260eur.


Platus pasirinkimas aukštos kokybės miegamųjų ir odinių sofų Klaipėdos, Kauno ir Vilniaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...