2017 m. liepos 23 d., sekmadienis

Sidabriniai dvipusiai auskarai

Sidabriniai dvipusiai auskarai Dvipusiai auskarai – itin stilingi ir madingi. Vienetiniai sidabriniai auskarai yra stilingi, elegantiški ir unikalūs. Auskaro galuose yra rutulukiai, vieną jų išsukus, auskaras įveriamas. Lietuvoje gaminti sidabriniai dvipusiai auskarai. Kurdama TRANSFIX auskarus autorė ieško balanso tarp genčių stiliaus ir modernumo. Nuo šiol galite išreikšti savo stilių naudodami gamtos ginklus, o prireikus. Auskaras pagamintas iš stiklo akučių ir netauriojo metalo be nikelio. Sidabrinis žiedas su Aukso detalėmis ir Cirkoniu.


Metalo spalva: sidabrinė, akučių spalva: balta. Matmenys: priekinės dalies skersmuo ~ 0,7. Dviejų spalvų, rausvos ir sidabrinės. Abi spalvos labai gražiai dera tarpusavyje. Pasinaudoję pasiūlymu, galėsite įsigyti vieną porą patrauklių Shamballa stiliaus dvipusių auskarų. Pasirinkimui yra 7 spalvos: sidabriniai, šampano. NEW Dior silver dvipusiai auskarai mmm Nauji, kokybiski, madingi, isskirtiniai.


Auksiniai auskarai, sidabriniai auskarai.

Sidabriniai dvipusiai auskarai
Didmenininkams galime pasiūlyti platų ir nuolat atnaujinamą sidabrinių papuošalų asortimentą! Privatūs auskarų skelbimai pardavimui, keitimui Ukmergė. Side" stilingi, dvipusiai auskarai su perlais ir kristalais. MADE FOR LOVING aukso spalvos auskarai su cirkonio akmenukais. Originalūs prabangūs sidabriniai auskarai su brangiais akmenimis.


Subtilūs, elegantiški sidabriniai auskarai puošti cirkonio kristalo akutėmis. Pasidabruotų auskarų kabliukų pora su puošnia gėlytės detale. Nauji dvipusiai auskarai labai gražiai atrodo. Naujas didelis pelytės Minės balionas. Auskarus įsigyti internetu ir mūsų juvelyrikos salone Kaune.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...