2017 m. liepos 23 d., sekmadienis

Maranta auginimas

Maranta auginimas Marantos auga lėtai ir retai būna. Nepakenčia tiesioginių saulės spindulių.

Maranta auginimas
Dažniausiai namuose auginama baltagyslė maranta (M. leuconeura). Jos stiebai trumpi, statūs, senesni – kylantys arba nusvirę. Lapai elipsiški, apie 10 cm ilgio. Negausi rūšių gentis atogrąžų augalų, kilusių iš Vidurio ir Pietų Amerikos.


Maranta auginimas
Kalatėjos rūšis apima vieną iš gražiausių ir nuostabiausių tropinių lapinių augalų pasaulyje. Baikštiems žmonėms gali suteikti energijos ir drąsos apsiginti. Nepatartina šios gėlės auginti. DELFI - Falenopsis - viena populiariausių orchidėjų. Pateikiame trijų dalių išsamią medžiagą, ką svarbu žinoti renkantis, auginant ir prižiūrint. Substratas: Phalaenopsis orchidėja turi būti auginama pralaidžiame substrate, kurio pagrindas – stambūs pušies žievės gabaliukai arba.


Tačiau yra ir kitų rūšių orchidėjų, kurias auginti paprasta. Kita vertus, namuose gali gerai augti ir lepesnės, jei tik sukuriamos tinkamos sąlygos:. Kūrybiškumą kelia kinrožės, kalos, kamelijos, afelandros (aphelandra).

Maranta auginimas
Talentui išsiskleisti padeda kalatėja, maranta, puansetija, margenis. Auginti Phalaenopsis verta permatomame vazone su skylutėmis. Augalo šaknys fotosintetina, tad joms būtinai reikalinga šviesa, kad normaliai.


Rima Česynienė, Vilniaus Universiteto Ekonomikos fakulteto docentė, sukūrusi įvairiausių rūšių orchidėjų auginimo ir priežiūros bei kelionių. Ir dar girdejau, kad gerai sugeria blogas energijas - zodziu ideali gele klaseje auginti. Tik kai savo aukletiniams pasakiau kad nuodinga ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...