2017 m. liepos 24 d., pirmadienis

Stefanel lietuva

Stefanel lietuva Lentvaris, Lietuva, turėsite galimybę produkciją apžiūrėti gyvai. Scopri lo shop online ufficiale di Stefanel, il brand di moda italiano famoso per la sua maglieria pregiata. Kodėl Lietuvoje Stefanel parduodamų drabužių dydžiai apsiriboja 42.

Stefanel lietuva
STEFANEL Vilnius įkėlė 5 naujas nuotraukas. Aukštos kokybės, iš natūralių pluoštų pagaminti megztiniai yra tai, už ką mados mylėtojai visame pasaulyje jį. Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių. Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų!
Stefanel lietuva
ESPRIT Lietuvoje švenčia 10-ąjį gimtadienį!


Ar jau laikas krautis lagaminus ir palikti Lietuvą? Stefanel istorijos pradžia – dar 1959 metais, kuomet Carlosas Stefanelis atidarė pirmąją savo mezginių gamyklą Italijoje. Neilgai trukus, kompanijos vairą. Platus brendų asortimentas Stefanel Drabužiai Moterims nuo. Sužinokite geriausius pasiūlymus iš šimtų onlain drabužių parduotuvių vienoje. The directory of Lithuanian companies. Tarp gausybės mados mylėtojų pasirodė ir „Miss Lietuva 2008“.


Gėdingose rungtynėse su San Marinu Lietuva vos išplėšė pergalę.

Stefanel lietuva
Alfo Ivanausko organizuojamame renginyje apsilankė „Mis Lietuva“. Home Mes suradome: 19807 prekes! Pagrindinis Stefanel sviiter Grįžti atgal. Carlo Stefanel sukurta bendrovė Stefanel pradėjo 1959 metais kaip trikotažo. Stefanel“ parduotuvėje vyko naujausios rudens ir žiemos sezono.


Jau kitais metais klubą įsigijo Bepi Stefanel, ir į komandą pakvietė dar daugiau žymių žaidėjų, tokių kaip Dejan Bodiroga, Gregor. Pavyzdžiui, hipiška „Goldie London“ suknelė, Lietuvoje labiau tinkanti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...