2017 m. liepos 24 d., pirmadienis

Fisher price karusele meskiukai

Fisher price karusele meskiukai Fisher Price karuselė Butterfly Dreams 3 in 1 valdoma su pultu. Mokomieji „Fisher-Price“ žaislai, skirti kūdikiams, pradedantiems vaikščioti ir vyresniems. Besisukantis meškiukai ir žvaigždžių iliuzija ant lubų su.

Fisher price karusele meskiukai
Fisher price karuselė Meškiukai (Nature Bearries) su projekcija ant lubų. Su pulteliais daug karuseliu buna ir fisher price , ir chicco , ir tiny love ir dar bent. Pastelinių spalvų meškiukai skrieja ratu kaip drugeliai, lydimi tylaus garso ir. FISHER PRICE svajonių karuselė "Rainforest" (meškiukai) Puikios bukles.


Fisher price karusele meskiukai
Tvarkinga, be defektų, groja melodijas, žaisliukai sukasi, lemputės. Esu nusiziurejusi pirkti sia karusele:) gal esate kas tureje ja ar turite :) Ar. Aš nepatariu pirkti šios karuselės, nes ji labai garsiai dirba, per lėtai meškiukai sukasi. Skraidantys meškiukai, projektinės šviesos ant lubų ir migdančios švelnios melodijos nuteiks Jūsų kūdikėlį saldžiam miegui. Platus muzikinių bei paprastų karuselių pasirinkimas. CANPOL Muzikinė karuselė MEŠKIUKAI -6%. Naktinė muzikinė lemputė – meškiukas, BabyOno.


Karuselė pasižymi erdviniu žaisliukų judėjimu:- 2 klasikinės melodijos: Bachas ir Bethovenas;- 2 ypatingos melodijos: gamtos garsai ir vandens čiurlenimas. Kai grojo muzika, o prikabinti meškiukai suposi, Gabytė labai jau norėjo pasiekti tą daiktą.

Fisher price karusele meskiukai
Kokybiški žymiausių gamintojų barškučiai, kaladėlės, klasikiniai, pakabinami ant lovytės žaislai kūdikiams internetu. Lavinamieji, mokomieji kūdikių žaislai. ViktorijaKekyte 3 € 10 Lt; Disney mike pukuotuko. FIRST DREAMS meškiukas, rausvas, 00008015100000.


Mažylis stebi lėtą meškiukų ir atlasinių kaspinėlių sukimąsi ir užmiega, užliūliuotas. Galbūt gal kas parduoda, maino, ar ieško kokio žaisliuko. Ryškių spalvų, su kabančiais gyvūnėliais - meškiuku ir liūtuku, veidrodėliu saulute, minkšta žirafėle ir. Yra įvairių dydžių ir spalvų, apsilankykite el. Mazai naudota ,groja kelias melodijas,sviecia tamsoje,sukasi meskiukai. Trys minkšti besisukantys meškiukai-drugeliai padeda nuraminti ir užimti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...