2017 m. liepos 6 d., ketvirtadienis

Varlytes vyrams kaune

Varlytes vyrams kaune Kauno, Kauno Apskritis, Lithuania. Ačiū žavingoms varlytėms už nuostabius griožius žavingiems vyrams :-). Rankų darbo dailios ir žaismingos peteliškės-varlytės vyrams ir vaikams.

Varlytes vyrams kaune
Didelis pasirinkimas įvairiausių. Taip pat stilingi šalikai ir kaklaskarės. Koks tavo STILIUS, tokia PETELIŠKĖ!


Kasmet Florencijos mados triumfo simboliu tampa „Pitti Uomo“ vyrų mados savaitė.

Varlytes vyrams kaune
Tai išskirtines tradicijas puoselėjantis renginys, sausio ir birželio mėnesiais. Stilingos vyriškos peteliškės (varlytės vyrams) internetu. Pristatymas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir kituose Lietuvos miestuose. Peteliškės vyrams Yra 288 prekių. Rinkitės įvairių raštų, atspalvių, formų peteliškes ir.


Varlytė – tai ne tik galimybė išsiskirti, tačiau tai taip pat puikiausias būdas, pasirenkant alternatyvą pabodusiam kaklaraiščiui. Puošnios, reguliuojamos apimties, varlytės-peteliškės mažam ir dideliam džentelmenams. Dizainerė Gintarė Ačaitė penktadienį vakare Vilniaus gatvėje pristatė kolekciją nenuobodžiam vyrui. Vyriskos, vaikiskos, mergvakariams ir kitoms progoms gaminamos varlytes ir peteliskes.

Varlytes vyrams kaune
Išmatavimai:12x6cm Medsžiaga:poliesteris. Dovanų idėjos vyrams – nuo varlyčių iki meškerių.


Kaune įsikūrusio prekybos miestelio „Urmas“ marketingo vadovas Jonas Plenta. Dažnai vis dar sklando mitas, neva vyrai dėl aprangos pernelyg nesuka sau galvos. O galbūt pageidautumėte po kaklu pasirišti varlytę? Kaklaraiščiai, varlytės – 1 500 prekių. Unikalus, vienetinis veltinio komplektas: kaklaraištas su varlyte. Vyrams kaklaskarė ir nosinaitė į švarką.


XVII amžiuje peteliškės vyrams buvo ne tik dvarininkų tarpe populiarus aprangos. Varlytes vyrams Kaune ir visoje Lietuvoje yra praktiškas. Parduodu naujas ranku darbo varlytes vyrams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...