2017 m. liepos 7 d., penktadienis

Sakalausko baldai

Sakalausko baldai Projektas - Virgis ir Regina Bizauskai, įgyvendinimas - Aurimas Sakalauskas. AURIMO SAKALAUSKO KŪRYBINĖS BALDŲ DIRBTUVĖS. Lozoraičio gatvė, numeris 19.

Sakalausko baldai
Telefonas: (8 610) 30119, 868550168. Statybos pramonės informacinė sistema. Veiklos sritys: baldai (gamyba); didmeninė prekyba; eksportas; fasadas, fasado apdaila; grindys, grindų.


BALDAI Is RAGu, Tautodailininkas Vidas Sakalauskas Buitine technika, baldai Portalas skirtas imoniu atsiliepimams apie paslaugas, prekes ir gaminius.

Sakalausko baldai
Kaip išsirinkti baldus, kurie laikui bėgant neprarastų vertės? O ar žinote, kad klasikinis interjeras prasideda ne nuo baldų, o nuo atitinkamo. Gaminame baldus, šuns būdas ir kt. Prekę galime pristatyti į sutartą vietą. Didžiąją dalį produkcijos realizuojančios įmonės vadovas Darius Sakalauskas pastaraisiais nelengvais verslui metais skaičiuoja ne nuostolius.


Asmenininų tinklapių reklama Asmeninės svetainės; Bendravimo svetainių reklama Bendravimas; Įvairios nuorodų reklama Įvairenybės. Sakalausko muziejus – viena iš Panevėžio įžymybių, nuo įkūrimo pradžios. Vilmers baldų salone, adresu Žalgirio g. Gibas ir ,,Rietavo baldų“ vadovas.

Sakalausko baldai
Susidomejusius prasome rasyti el. Pagarbiai, Audrius Sakalauskas. Joniškio rajonas) gyvenantis Vidas Sakalauskas neseniai iš naujo ėmėsi prieš gerus 20 metų pradėto verslo - baldų ir.


Vienodo dizaino baldai:2 spintelės prie lovos, 2 pakabinamos lentynos. Tarp miesto ir kaimo“: baldai iš elnių ragų ir bizonų auginimas. Lazejevo įmonė - LMDP baldų gamyba Šiauliuose; A.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...