2017 m. liepos 31 d., pirmadienis

Vienmetes geles pavesyje

Vienmetes geles pavesyje DELFI - Sukurti gražų žalia kilimą sode po medžiais ne taip paprasta: medžiai ne tik užstoja saulės šviesą žoliniams augalams, bet ir sugeria iš. Puiki lapų spalva ir stabili kero forma visą sezoną. Kreipkitės norėdami sužinoti kainas.

Vienmetes geles pavesyje
Nors saulėkaitoje ši gėlė žydės gausiau, pavėsyje ji taip pat neskurs. Tai vienmetė sėklomis dauginama gėlė, kuri užsisėja pati ir kitais metais. Juose tinka sodinti ryškesnių spalvų vienmetes gėles. Kalbant apie pastarąją gėlę, svarbu neleisti jai išplisti po visą gėlyną.
Vienmetes geles pavesyje
Ir laukinės, ir dekoratyvinės kuo puikiausiai auga pavėsyje.


Tik verta žinoti, kad pakalnutės labai greitai plečiasi. Nenuleiskite rankų, ir tokia vieta gali būti verta pasigėrėjimo. Vienmetės gėlės mėgsta saulėtą vietą. Pavėsyje kaulasėkliai ištįsta, menkai žydi. Gėlės yra vienmetės, ryškiaspalvės, ilgai žydinčios. Mėgsta šiltą, saulėtą vietą, gali augti ir pusiau pavėsyje, pakelia sausras, bet neatsparus. Tai neaukštaūgės gėlės, mėgstančios saulėtas vietas, lengvai prižiūrimos ir ilgai žydi.


Daugiametės gėlės, Achillea, Alchemilla, Aquilegia, Delphinium Pacific Giant, Geranium, Astrantia, Aster.

Vienmetes geles pavesyje
Labai atspari, gali augti saulėje ir pusiau pavėsyje. Vieni iš jų mėgsta saulėtą vietą, kiti geriau auga pusiau pavėsyje. Dekoratyvinių augalų medelyne auginami ir tokie augalai, kurie gali ar mėgsta augti pavėsyje, kur nėra ne tik tiesioginių saulės spindulių (arba jų labai mažai). Ypač kiliminiai ar kupstais augančios gėlės. Vienos gėlės sodinamos pavieniui, kitos grupėmis, lysvėmis.


Daliniame pavėsyje gali augti šie:. Kapoklinis tujenis - Thujopsis dolabrata 29Ø W70. Gal galetumet patarti kokias darzoves ir kokias geles galeciau ten sodinti. Pavesyje augtų ,Viendienės,Melsvės taip pat Rododendrai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...