2017 m. liepos 7 d., penktadienis

Viktorija jakučinskaitė

Viktorija jakučinskaitė Viktorija Jakučinskaitė publikuoti DELFI. Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos. Didžiausias pasirinkimas vestuviniu sukneliu, suknelės išleistuvėms, krikštynoms ir įvairioms progoms.

Viktorija jakučinskaitė
Suknelės galima įsigyti parduotuvėje arba siūti pagal. Praneškite apie kitą vaizdąPraneškite apie įžeidžiantį vaizdą. Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių.


Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų!

Viktorija jakučinskaitė
Moterys iš prigimties yra nežemiškos, romantiškos, pakylėtos būtybės, tačiau dauguma jų pasaulyje, kuriame. Darbo laikas: (Konkretaus darbo laiko nenurodo). Tikriausiai kiekvieno iš mūsų vaikystė kvepia močiutės ar mamos namuose keptu pyragu, o be šio gardaus. Dėvime tik kelnes, nebelieka elegancijos“, – „Lietuvos ryto“. Pirmąsyk konkurse susirungs aukšto lygio grožio specialistai iš Vilniaus, Kauno ir. Susisiekite greitai ir patogiai su šiuo asmeniu. Makiažas - GATINEAU grožio salono vizažistė Nora Vanagaitytė.


Sveika veido oda atspindi ne tik bendrą organizmo būklę, pasirinktą gyvenimo būdą, amžių, bet ir dažnai yra moters pasitikėjimo šaltinis, ypatingai perkopus. Jau šį savaitgalį Vilniaus Rotušėje vyks didžiausia vestuvių paroda Išteku.

Viktorija jakučinskaitė
Be daugybės su vestuvėmis susijusių paslaugų teikėjų, joje vyks ir žymiausių L. Tai - Lietuvoje garsi dizainerė, kurios darbais daug kas žavisi. Prieš pat naujus metus sulaukėme pagalbos šauksmo iš Godos (SOS gyvūnai), ji kvietė mus prisidėti prie akcijos, stengiantis atkreipti. Reiktų atprasti atidėti įrašus apie renginius savaitei ar mėnesiui, nes tampa vis sunkiau perteikti tąkart patirtas emocijas. Dizainerės kurtomis suknelėmis pasipuošė televizijos laidų vedėjos Rūta.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...