2017 m. liepos 25 d., antradienis

Vilniaus kailiai kolekcija

Vilniaus kailiai kolekcija Prabangių PIRŠTINIŲ KOLEKCIJA jau pas mus! Pavadinimas: Giorgio Magnani, Italija, audinės kailio skraistė-švarkas, 2016-2017 m. A (PAS JUOZAPĄ), 06118, VIlnius, 8 5 2301051.

Vilniaus kailiai kolekcija
Tiems, kas jau gyvena vasara - naujų ODOS ir LINO KOLEKCIJŲ papildymai; Visiems, kam patinka žinoti, kad ir žiemą bus šilta. VILKO KAILINIAI" žiemai pristato šiltą kailių kaleidoskopą. Adresas: PC "MAXIMA" 2 aukštas Mindaugo g. Salone pristatyta nauja 2016-2017 metų kailių ir odos kolekcija.
Vilniaus kailiai kolekcija
Kailių ir odos siuvimo įmonė “RORIS” pristato naujausią 2015-2016 metų kolekciją.


Kolekciją papildo lamos ir ožiuko kailiai. Kai prabangių prekių ženklų salonas „Du broliai“ Vilniuje pristatė naują britų mados namų „Jimmy Choo“ batelių kolekciją, niekas neįtarė, kad viena šventės. Joje buvo pademonstruota ir nauja rudens sezono kolekcija. Vakaro staigmena tapo kailių ir odos salono „Daulora“ dviejų dalių kolekcija, kurią. Antradienio vakarą vyko Kalėdinis aukcionas. Gaubėja - odiniai drabužiai, kailiai, avikailiai, kailiniai, kailiu salonas, didmena, rankinės.


ETAM I Naujausia maudymosi kostiumėlių kolekcija!

Vilniaus kailiai kolekcija
Odos ir kailių salonas „Daulora“ tai nedidelė šiuolaikiška kailių ir odos. Vilnius, aprangos priedų kolekcija Vilnius, kailiniai ir odiniai rūbai Vilnius. Natūralaus kailio ir odos namų dekorui skirti gaminiai nuostabiai papuoš tiek bendros paskirties. Nauja akmens masės plytelių kolekcija jau Iris salonuose! EKSA veikla - kailinių ir kitų gaminių iš natūralaus kailio,odos, lininių drabužių kolekcijų, rankinių bei priedų ir aksesuarų – projektavimas, siuvimas. Kailiai, kailių dirbiniai Vilniuje, įmonių paieška Info. Tokio mados renginio, kuriame kolekcijas pristato ne tik parduotuvės, bet ir ne.


REPLAY, VILNIAUS KAILIAI, EAGLE VISION, naujų kolekcijų pristatymai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...