2017 m. liepos 24 d., pirmadienis

Akropolis siauliai akcijos

Akropolis siauliai akcijos Akcijos ir naujienosNuotraukų galerijos. Ad Fingers Interactive Agency.

Akropolis siauliai akcijos
AKCIJA PASIBAIGUS Įsileisk pavasarį į savo namus! Visos JAMAM nuolaidos - jau mūsų tinklapyje! AKROPOLYJE akcijos ir nuolaidos! REKLAMA linija baner_boccolo linija.
Akropolis siauliai akcijos
Akcijų metu norimas prekes įsigysite su didelėmis nuolaidomis, tad nepraleiskite progos!


Visi Crocs geriausi pasiūlymai. Nuolaidos maisto produktams, gėrimams, namų ūkio ir kitų kategorijų prekėms. Rinkitės iš geriausių mūsų pasiūlymų! Kalėdų išvakarėse, gruodžio 24 d. Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių prekybos bei pramogų centrai „Akropolis“ dirbs trumpiau – iki 19. Alytaus klientų aptarnavimo centras Adresas: S. Gino Rossi parduotuvėse –Visai Gino Rossi avalynei –50%. Akropolio klientų aptarnavimo skyrius Adresas: Aido g.

Akropolis siauliai akcijos
UAB „Ageseta“ Pradėjusi veiklą Šiauliuose 1997 metais bendrovė nuosekliai vykdė. Akumuliatoriniams ir elektriniams įrankiams MAKITA.


Tai jau penktasis "Forum Cinemas" kino centras Lietuvoje, atsidaręs kartu su pramogų ir prekybos centru "Akropolis". Rubiko kubo turnyras ŠIAULIAI-TILŽĖ OPEN 2017. Akcija dviejų durų spintai VAIBERTA parduotuvėje. Prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ nuolaidų akcijos „Jamam“. Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ įsikūrusių parduotuvių. Darbo laikas: Pirmadienis-ketvirtadienis, sekmadienis: 10. Jūsų mobilųjį telefoną suremontuosime šiame techniniame centre: PLC " Akropolis " Aido g. Sužinokite apie akcijas pirmas!


Panevėžys, Marijampolė, Klaipėda.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...