2017 m. liepos 4 d., antradienis

Žmogaus vidaus organai kasa

Žmogaus vidaus organai kasa Kasa (lot. pancreas) – vienas iš svarbiausių virškinimo sistemos organų. Kasa taip pat yra vidaus sekrecijos liauka, gaminanti hormonus insuliną. Pankreatitas – tai dėl įvairių priežasčių atsiradęs ūminis ar lėtinis kasos uždegimas.

Žmogaus vidaus organai kasa
Esant ūminiam pankreatitui (kasos uždegimui) staiga žūsta kasos ląstelės. Kaip išvalyti kasą natūraliomis priemonėmis? Kasa – labai svarbus medžiagų apykaitos organas žmogaus organizme. Apie kasą ir žmogų užgulančias bėdas dėl šio organo veiklos sutrikimų.
Žmogaus vidaus organai kasa
Kasa yra tik apie 17 cm ilgio ir maždaug 80 gramų svorio liauka, tačiau labai svarbi žmogaus organizmui.


Tai svarbiausias virškinimo organas. Kupčinsko teigimu, kasa yra labai svarbus virškinimo sistemos organas. Kasos išskiriamose sul- tyse yra fermentų, kurie virškinamajame trakte padeda. Kasa yra viena aktyviausių žmogaus organizmo virškinimo liaukų. Kasa – tai nedidelis (20 centimetrų ilgio ir 3-4 centimetrų pločio), tačiau labai svarbus organas, be kurio žmogus negali gyventi. Virškinimo organų sistema – organų visuma, dalyvaujanti maisto paėmime, rijime. Virškinimo sistemai dar priklauso dvi stambios liaukos – kepenys ir kasa, kurios. Tai mišrios sekrecijos liauka: kaip išorės sekrecijos liauka, gamina kasos.


Pereiti į Organai - Organai žmogaus organizme dažniausiai dirba grupėmis ir sudaro. Pailgos, suapvalintos ir įgaubtos plokštelės formos vidaus organas, susijęs su kraujo gamyba. Pancreatic surface, Facies pancreatica, Kasos paviršius. Tai pailgas organas, esantis viršutiniame kairiajame pilvo kvadrante. Pagrindiniai kasos vėžio simptomai yra skausmas, kūno masės mažėjimas ir gelta. Kasa – organas, kuris išskiria fermentus angliavandeniams, baltymams. Po kurio laiko žmogus pradeda viduriuoti, nes kasa nebeišskiria.


Kasos vėžiui išplitus į kitus organus gali atsirasti dar kitokių simptomų. Tačiau kasos vėžys labai klastingas, juo gali susirgti bet kurio amžiaus žmogus. Pilve yra išsidėstę daugelis organų: skrandis, kepenys, kasa, didžiosios ir. Kepenys – tai didžiausias vidaus organas, kuris palaiko jūsų gyvybę. Kasa – antra pagal dydį po kepenų ir pirma pagal svarbą virškinimo liauka. Kas vyksta žmogaus organizme staiga „užsidegus“ kasai?


Pasidomėkime, kokiu metu mūsų organai dirba aktyviausiai, kada. Tokiu metu efektyviausiai dirba skrandis, storoji žarna, kasa ir blužnis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...