2017 m. rugpjūčio 6 d., sekmadienis

Buitine technika su defektais siauliuose

Buitine technika su defektais siauliuose EFF72 Parduodam nauja, nauja su transportavimo defektais ir mazai naudota buitine technika. Buitine technika prekiaujančios įmonės Šiauliai. Buitinė technika Šiauliai įmonių rekvizitai, kontaktai, informacija.

Buitine technika su defektais siauliuose
Ten buitine technika prekiaiuja yra ir su defektais prekiu,na ibraukta kur nors ar ibrezta,gal kas ten. Pagrindinė įmonės veikla – prekyba nauja bei defektuota stambiąja buities technika. Pigesne buitine technika (nebutinai su mazais tranportavimo ar pan. defektais). Rubrikoje yra pateikiamas sąrašas įmonių, kurių veiklos sritis yra įvairi buitinė technika, jos gamybos, pardavimo, importo bei eksporto paslaugos.
Buitine technika su defektais siauliuose
Nukainota buitinė technika, nauja ir nauja su išorės defektais nukainota buitinė technika.


Nauja su išorės defektais nukainota buitinė technika Mes prekiaujame nauja ir nauja su išorės defektais nukainota buitine technika. Nauja ir naudota buitinė, kompiuterinė technika. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Daugiau nei 15 metų, UAB "AKAILITA" prekiauja LIEBHERR, MIELE, AEG, ELECTROLUX, BOSCH, SIEMENS ir kitų gamintojų buitine technika: šaldytuvais. Prekiaujame nauja ir nauja su išorės defektais nukainota buitine technika. Rubrikoje pateikiamas sąrašas įmonių, kurių pagrindinė interesų sritis yra įvairi buitinė technika, jos gamyba, pardavimas, importas. Vaziuoji i Siaulius, ten i tokias bazes, toks ciuvakas veza is Anglijos su. NETIKRINTOS , TIK MAŽA JU DALIS SU SMULKIU DEFEKTU.


Buitine technika su defektais siauliuose
Prekiauja nauja ir naudota buitine technika, buitine technika su defektais, foto vaizdo ir. Puiki kokybe, garantinis aptarnavimas, galimas pirkimas. Siūlo Bulvių tarkio spaudimo presas. Beko ir Samsung firmos, beko turi defektą - nėra vieno stalčiuko. SVARBU: Norvegijos rinkai, iš kurios importuojame, skirta buitinė technika yra aukštesnės kokybės, nei ta, kurią naudoja. Turi defektą, tačiau naudotis galima. Draugė iš tokios parduotuvės pirko skalbimo mašiną ir patenkinta. Aš pati svarstau, ar rizikuoti pirkti ar ne.


Pas mus galėsite rinktis įmontuojamą buitinę techniką. Turime įvairių gamintojų įmontuojamas. URMO miestelyje, Geltonojoje galerijoje, virtuvės buitine technika prekiauja net kelios parduotuvės. Jos pagrįstai didžiuojasi turimu asortimentu. Kompiuetriai, biuro technika, buitinė technika, programinė įranga, foto įranga, video. LT siūlo didelį televizorių, kompiuterių, buitinės technikos ir elektronikos pasirinkimą geriausia kaina.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...