2017 m. rugpjūčio 6 d., sekmadienis

Kailiai siauliai

Kailiai siauliai Bebrų, lapių, šeškų ir kitų kailių išdirbimas. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Kailiai, kailių dirbiniai Šiauliuose, įmonių paieška Info.

Kailiai siauliai
Yra 17 lapės kailių , 5 usūrinio šuns kailiai , 5 šeško kailiai , 4 kiaunės kailiai , 2. Vadovas, Raimundas Vasiliauskas. Telefonas, Kailenos Kailiai Telefonas. Specializacijoje pateikiamos Lietuvoje veikiančios įmonės, kurių pagrindinė veikla - kailių dažymas.
Kailiai siauliai
Kailiais, kailių gaminiais prekiaujančios įmonės Šiauliai. UAB „Kailenos kailiai” – viena iš kailių išdirbimo įmonių.


Priduodu ir vargo nematau ir kokybe patenkintas. Aerouosto 11, Šiauliai lapė, usas - 30lt, Šerno -100-250lt. KAILIAI - ju isdirbimo kokybe, ir viskas apie kailius. Reikia pagalbos dėl KAILINIŲ siuvimo30 žin. Darbas kailių išdirbimo įmonėje. Ilgi kirptų bebrų kailiniai su paraukta kirptos lapės apykakle. Tiesūs kirptų bebrų puskailiniai su aukšta audinių kailio stove.


Kailiai siauliai
Sigita GILIENĖ Efektyviausia apsauga nuo šalčio – kailiniai. Tačiau geri kailiniai nėra pigus malonumas. Siuvame moteriškus, vyriškus, vaikiškus kailinius, iš natūralaus kailio, prekiaujame savo firminėse parduotuvėse palankiomis kainomis, kailinių siuvimas, kailinių. Kailiniai – šiltas ir patogu rūbas. O jeigu dar už labai patrauklią gamintojo kainą? Kailių siuvimo salonas „Šilta mada“ maloniai kviečia visus aplankyti naują. Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių.


Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų! Lietuvos įmonės - Odų rauginimas ir išdirbimas; kailių išdirbimas ir dažymas Šiauliuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...