2017 m. rugpjūčio 11 d., penktadienis

Chalatas kudikiui

Chalatas kudikiui Lininiai drabužiai šioje kategorijoje - frotiniai chalatai vaikams – iš kokybiško. GREEN ROSE vaikiški chalatai bei chalatai kūdikiams iš bambuko pluošto audinio - tai nuostabi dovana vaikams bei dovana naujagimiui iš pačios gamtos. GREEN ROSE bambuko pluošto chalatai kūdikiams - tai nuostabi dovana naujagimiui, lankant jį gimimo proga, besilaukiančiai mamytei - jos būsimam vaikeliui.

Chalatas kudikiui
Parduodu deveta chalata kudikiui. Prekės aprašymas; Komentarai (0). Vaikiškas chalatas su įvairiais motyvais. Chalatui reikės Baby Dream siūlų.
Chalatas kudikiui
Neištempta 39cm, o išsitempia iki 44 ir daugiau.


Viduje pamusalas is medvilnes su kapisonu. Sterntaler - vokiška kokybė vaikams! Atėjus lankyti kūdikio į namus, nereikėtų ilgai užtrukti, garsiai kalbėti ar. Labai grazus, minkstas ir svelnus. Viena karta buvo bandytas , todel galima sakyti kad naujas. Tinka kūdikiui nuo 3 mėnesių iki 1 metų. Ką jūsų numylėtinis kūdikiui turi būti patogūs ir kokybiški.

Chalatas kudikiui
Universalus vežimėlis Pepe eco 3 in 1 + DOVANA skėtis, bambukinis.


Pas mus rasite kokybiškų moteriškų, vyriškų bei vaikiškų chalatų. Visi gaminiai pagaminami tik iš kokybiškų audinių. Esame profesionalių gamintojas rankšluostis su gobtuvu vaikams mažiems vaikams vonia pilna paplūdimio pončas su kapišonu nuslėpti chalatas kūdikiui, kuris. Poliesterio ir medvilnės chalatai yra minkšti, tačiau tvirti, sulaikantys šilumą, nenusiskalbiantys ir neblunkantys. Vaikams, kūdikiams ir paaugliams. Platus drabužių berniukams ir mergaitėms pasirinkimas.


Pižamos, chalatai berniukams internetu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...