2017 m. rugpjūčio 11 d., penktadienis

Tele2 kontaktai privatiems

Tele2 kontaktai privatiems Klientų aptarnavimo kontaktai, trumpieji numeriai. Tele2 specialistų pagalba telefonu (darbo laikas: I – VII 07:00 – 23:00):. LT647044060001223571, AB „Swedbank“, a.

Tele2 kontaktai privatiems
Nuo šiol „Tele2” privatiems ir verslo klientams skambučiai į klientų aptarnavimo centrą nekainuos nieko. Iki šiol jie buvo apmokestinami 15 ct už. Naršydami TELE2 svetainėje Jūs sutinkate su slapukų naudojimo taisyklėmis. TELE2, UAB - INFORMACIJA, privačių klientų aptarnavimo centras, Įmonės informacija.


Tele2 kontaktai privatiems
Jei klausimas susijęs su Jūsų finansine. Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie Tele2, UAB. DELFI - Telekomunikacijų bendrovė „Tele2”, sureagavusi į „Omnitel“. Bitė“ privatiems abonentams ir verslo klientams nemokamus. SEB bankas finansų konsultacijas privatiems klientams. TELE2” Jei dažnai skambinate į TELE2 tinklą.


Skambučiai į mobiliojo ryšio tinklą „Tele2“ (taip pat „Pildyk“), Nemokami. Numerio perkėlimo paslauga Jums leis pakeisti dabartinį operatorių į BITĖ, nepakeičiant savo telefono numerio. Tele2“ produktų skyriaus vadovas Mindaugas Kežionis sako, kad žmonės paslaugą jau gerai žino, įsitikino, kad telefono sudužimo ar užliejimo.

Tele2 kontaktai privatiems
Titulinis › Privatiems klientams › Kasdienės operacijos › Elektroninė. Tele2“ abonentai ir „Pildyk“ paslaugos naudotojai; „Omnitel“ abonentai; „Bitės Lietuva“. Omnitel, Bitė, TELE2 – tarifai pagal pasirinktą mokėjimo planą, Teo – tarpmiestinis tarifas. Title: Tele2 - Privatiems - Kontaktai - Susisiekite telefonu.


Descriptive info: Privačių klientų aptarnavimo centras.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...