2017 m. rugpjūčio 25 d., penktadienis

Hyundai tucson variklis

Hyundai tucson variklis Variklio kodas d4ea automobilis parduodamas N 5. Nieko keisto – iš visų Senajame žemyne parduodamų „Hyundai“ markės. Hyundai Tucson yra kompaktiškas SUV gaminamas ant Elantra platformos kartu su 2005 Kia.

Hyundai tucson variklis
AG variklis – visiškai naujas, pakeitęs. Tai yra svarbus „Hyundai“ automobilis Europoje ir Baltijos šalyse. Be viso to, „Tucson“ turi aktyvų variklio dangtį. Ka pasakysit apie Hyundai tucson 2, 0 83kw, Nissan X-trail 2, 2d, hyundai santa fe ar ka kita pasiulykit.
Hyundai tucson variklis
L - 204kW tiesioginio benzino ipurskimo variklis. Geriausias pavyzdys yra naujas 1,6 l T-GDi variklis, komplektuojamas su „Hyundai“ 7 laipsnių pavarų dėže su dviguba.


HYUNDAI TUCSON Variklis, aukštos kokybės, užsakyti čia už mažą kainą. CRDi 140 AG automobiliui iš skirtingų gamintojų, tokių kaip, Febi Bilstein, Vaico, Elring jūs rasite mūsų. Power and Associates” paskelbė šių metų „Pirminės kokybės tyrimo” (IQS – Initial Quality Study) rezultatus. Bloga žinia ta, kad abu varikliai 100 km kelio vidutiniškai suryja 14 l benzino. Variklių gamoje yra trys dyzeliniai ir du benzininiai jėgos agregatai. Naujojo „Tucson“ priekyje dominuoja firminės „Hyundai“ šešiakampės grotelės, o ryškūs.


UAB „Vytaras” atstovų teigimu, gausi „Tucson” komplektacija su 2.

Hyundai tucson variklis
Tucson“ su turbininiu 1,6 litro varikliu, generuojančiu 177 AG ir 265 Nm. Grazus odinis salonas, sildomos sedynes. Aušinimo skysčio išsiplėtimo bakeliai. L straight-4 built in Ulsan, South Korea. Platus dyzelinių ir benzininių variklių pasirinkimas nuo 85 iki 136 kW galios (116–185 AG), nauja 7.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...