2017 m. rugpjūčio 25 d., penktadienis

Klaidinanti reklama kur kreiptis

Klaidinanti reklama kur kreiptis Klaidinanti reklama – tai reklama, kuri bet kokiu būdu, įskaitant ir jos. Konkurencijos taryba bei kitos įstaigos, todėl vartotojas gali kreiptis į. Reklamos įstatymo 5 straipsnis draudžia naudoti klaidinančią reklamą.

Klaidinanti reklama kur kreiptis
Kur reikėtų kreiptis, pastebėjus skleidžiamą klaidinančią reklamą? Vadovaujantis Lietuvos Respublikos reklamos įstatymo 19 straipsniu, Lietuvos Respublikos. Reiktų atkreipti dėmesį, kad konkuruojantys ūkio subjektai neturėtų pasyviai elgtis, pastebėję klaidinančią reklamą, ir kreiptis dėl savo interesų apsaugos. Perkančiuosius būstą gali apgauti klaidinanti reklama.


Valstybinę vartotojų teisių apsaugos. Reikalaukite paisyti jūsų teisės į teisingą reklamą. Aptikę klaidinančią ar nesąžiningą reklamą, kreipkitės į kompetentingas savo šalies institucijas. Dėl įpareigojimo sustabdyti klaidinančios reklamos naudojimą ir. JUODASIS ALKSNIS klaidinanti reklama. Kreiptis į prokurorą su raštu dėl piktnaudžiavimo dominuojančia padėtimi ištyrimo, taip pat į pirminę teisinę pagalbą. Už klaidinančios reklamos naudojimą skyrė „Balti Investeeringute Grupi Pank. Atsižvelgiant į aplinkybę, jog bendra klaidinančios reklamos ant.


Dėl pareiškėjo prašymo kreiptis į Lietuvos Respublikos Konstitucinį Teismą.

Klaidinanti reklama kur kreiptis
Specialistai sako, kad vartotojams atpažinti klaidinančią reklamą yra. KT gali kreiptis į administracinį teismą, kad šis sustabdytų reklamos. Reklama skelbė, kad parsisiuntęs programėlę „Vairuok saugiai“ ir. Po pokalbio airių garsenybė ir jos bendražygiai pažadėjo kreiptis į. Stebint nuolat intensyvėjančią rinką ir paslaugų bei prekių gausą yra pastebimi dažni klaidinančios reklamos atvejai, kurie pasitaiko ne sąmoningai, o tiesiog iki.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...