2017 m. rugpjūčio 10 d., ketvirtadienis

Kaip naudotis ebay

Kaip naudotis ebay Bay”, visai netyčia nusipirko batus. Negana to, kad visai ne jo stiliaus. Atsiskaitant "eBay", jums būtinai reikės savo kreditinę kortelę susieti su.

Kaip naudotis ebay
Sukurta naudojantis Plone ir phpBB sistemomis. EBAY gidas Kaip pirkti eBay eBay yra internetinė parduotuvė, kurioje pirkti. Bay naudojasi PayPal, kaip tarpininko, paslaugomis – tu apmoki. A iki Z, kaip įsigyti prekę internetinėje svetainėje eBay.
Kaip naudotis ebay
Realiai eBay nieko neparduoda - tai yra tik tarpininkas tarp pardavėjo ir.


Labai patogu naudotis kategorijomis (knygos, DVD ir t.t.). Dalinuosi dar vienu būdu, kaip saugiai prekiauti eBay ir naudotis PayPal. Knygelė vadinasi eBay Stealth Guide, smulkiai ir aiškiai aprašoma. Reikia vengti netikrų nuotraukų, pvz. Kaip naudotis tuo ebay kaip dėti ten tuos acc visokius? Kadangi nesu naudojas jokių svetainių nebent pirkimui ! TuVD_pFw9iE&feature=youtube_gdata.


Parasyk man asmeniskai papasakosiu, daug ka ten esu pirkusi :D.

Kaip naudotis ebay
Geras dalykas, kad šių niuansų nėra daug, ebay jie visi plačiai aprašyti. Ieškant labai patogu naudotis kategorijomis (knygos, elektronika, buitinė technika). Nemažai pirkėjų pardavinėja prekes lokaliai (pvz. US Only – tik Amerikoje). PayPal ir Ebay limitai, PayPal ir Ebay skambučiai, PayPal limito. ANTRAS(eBay+Sniper) kainų tikrinimas ir galbūt pirkimas vyks Ebay. Sveiki, o su Seb virtuon kortele galima uzsisakyti prekes is ebay.


Virtualioji MasterCard (ERA) tinka uzsiregistruoti i paypal ir naudotis perkant ebay? O del apdailos, irgi kazkur is ebay bandyk.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...