2017 m. rugpjūčio 10 d., ketvirtadienis

Neurologas klaipeda privaciai

Neurologas klaipeda privaciai NORTHWAY, medicinos centras (Klaipėda) Dragūnų g. KLAIPĖDOS VAIKŲ LIGONINĖS KONSULTACINĖ POLIKLINIKA K. A – 121, Klaipėda VNT šeimos medicinos centras. Neurologai Klaipėdoje, įmonių paieška Medicina. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Jus suprasti, nes norime Jums padėti. Skyriuje tiriami ir gydomi visomis nervų sistemos ligomis sergantys ligoniai. Jei reikia vaikų neurologo ,tai Klaipėdoje labai geras gydytojas Savilovas.


O gal ejai privaciai,ar koki vokeli nesei g. Teikiamos gydytojų neurologų konsultacijos vaikams ir suaugusiems. Priimami pacientai mokamai ir su šeimos gydytojo siuntimu. Privati ligoninė ir poliklinika „Kardiolita“ kviečia pasikonsultuoti su neurologijos specialistais, atlikti reikiamus tyrimus. Visi pikti, toks jausmas, kad pacientas ateina ne į valst. Gydytojas neurologas diagnozuoja ir gydo galvos, nugaros smegenų, periferinių nervų patologiją, pvz. Kardiologinės profilaktikos padalinys įsikūręs: Danės g. Klaipėdos universitetinė ligoninė, Diagnostikos departamentas, VŠĮ Liepojos g. Dirba privačiai ir su šeimos gydytojų siuntimais. Rima Buteikienė Licencijuota neurologė, darbo stažas 30 metų.


Klaipėdos vaikų ligoninės neurologinio skyriaus vedėju, „Nefridos“ klinikoje vaikų neurologu. Gal teko lankytis pas vaikų neurologę Gaudešienę? Labas mamytes, gal žinot ar Maskolenkaitė priima ir privačiai? Privati vaikų klinika Klaipėdoje, teikianti vaikų ligų gydytojo, vaikų pulmonologo - alergologo ir kitas paslaugas. NEUROLOGO KONSULTACIJA, TYRIMAI IR GYDYMAS.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...