2017 m. rugpjūčio 10 d., ketvirtadienis

Klaipedos gimdymo namu akuseres

Klaipedos gimdymo namu akuseres Klaipėdos gimdymo namai - gimdymas! KLAIPĖDOS GIMDYMO NAMAI - ManoDaktaras. Atsiliepimai apie gydytojus ir gydymo įstaigas.

Klaipedos gimdymo namu akuseres
Registruokis pas gydytoją internetu. Nėštumo patologijos skyrius, vedėjas Vytautas Rauba, 396574 396575. Gimdymo skyrius, vedėjas Leonas Janušas, 396579 396580.


Olga Šaudvytienė (35) - Gydytojas akušeris ginekologas.

Klaipedos gimdymo namu akuseres
Ir gydytoja buvorupestinga ir akuseres 100% rupinosi, nors pinigu tikrai nedavem. Pasak moters, tuomet budėję gydytojas ir akušerės buvo puikūs. Baigusi darbą akušere atsisveikindama tarė: „Dar tokios blogos gimdyvės gyvenime. Gydytojai gimdymo namuose turi suteikti visą įmanomą rūpestį ir globą. Taigi manyčiau, kad reikia mokėti 100 litų akušerei ir 100 litų gydytojai. Atliekami invaziniai tyrimai dėl nevaisingumo.


Gydoma visa neoperacinė ginekologinė patologija. Kai kuriuose gimdymo namuose nurodoma, ką būtina pasiimti, kitur duoda. Jeigu gimdote namuose, aptarkite šį klausimą su namų akušere.

Klaipedos gimdymo namu akuseres
Klaipedos Gimdymo Namai, Klaipeda, Lithuania. Vieninteliai privatūs gimdymo namai Lietuvoje! Iš jų 19 turėjo I-ją akušerės kvalifikacinę kategoriją. Akušerių sekcijos pirmininkė buvo išrinkta gimdymo namų vyriausioji akušerė Rita Budrienė, kuri vadovavo 10.


Dabar gimdyvės, susitarusios su šiuose gimdymo namuose dirbančiu gydytoju ar akušere dėl jų dalyvavimo gimdyme, į gimdymo namų kasą sumoka nustatytą. Duomenys kaupiami ir saugomi juridinių asmenų registre, kodas 124368392. Gydytojos akušerės-ginekologės Agnė Stankevičienė (kairėje) ir Julija. VšĮ Vilniaus gimdymo namų Nėščiųjų priėmimo ir gimdymo skyriaus akušere Božena Kačanovska sako, kad Vilniaus gimdymo namuose į juos. Rasite informaciją apie savo namų ar butų remontą bei interjerą. Gimdymo namai klaipedoje gali būti tokie pat geri kaip gimdymo namai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...