2017 m. rugpjūčio 10 d., ketvirtadienis

Su gimtadieniu zodziai

Su gimtadieniu zodziai Gimtadienio proga linkiu visko, kas paprasta, bet gražu - laimės ir pilnatvės. Nuoširdžiausi ir šilčiausi sveikinimai gimtadienio proga! Nepamiršk pasveikinti draugų su Gimtadieniu.

Su gimtadieniu zodziai
Ne taip svarbu, ką gauni, kai pasieki savo tikslus. Daug svarbiau, kuo tampi, siekdamas tikslų. Sveikinimai gimtadienio proga, jubiliejiniai sveikinimai gimtadienio proga.


Matai, saulute šoka su menuliu tango.

Su gimtadieniu zodziai
Vasaros taku gimtadienis atėjęs teatneša daug laimės, džiaugsmo, skambių dainų, O sunkios dienos tepralekia lyg vėjas :) būk laiminga! Meilės žodžiai - peržiūrėta 21,857. Raktažodžiai: eiliuota, gimtadienio, gimtadienis, linkėjimas, meniškai. Lietuviška ir užsienio muzika (dainų tekstai). Siunčiame Tau (XX)-ojo gimtadienio proga. Dar slypi seniai laukti žodziai, kuriuos tau reikės ištarti.


Sveikinu tave su gimtadieniu ir linkiu, kad išsipildytų visi tavo norai. Linkiu tau gražaus gimtadienio… ir tokių pačių. Laura, Su Gimtadieniu This song is by Atika and appears on the album Šalin Rankas Nuo Rokenrolo.

Su gimtadieniu zodziai
Nu ką jaunuoli, sveikinu su gimtadienių ir spaudžiu leteną. Su gimtadieniu – Vytautas Šiškauskas. Gražiausi SMS sveikinimai bei palinkėjimai su gimtadieniu SMS žinute. Regimantas Šilinskas - Mano žemė Lietuva. Norėdami atsiųsti dainos žodžius, eikite į skiltį.


Ne tik meilė, bet ir draugystė gimsta iš vieno žvilgsnio. Kaip didžiulę knygą galima sutalpinti fotojuostoje, Taip ir visą gyvenimą galima. Prasmingi, protingi žodžiai, prasmingos, protingos mintys, citatos. Perskaityk ir pasidalink su draugais. Minedas dainos Su Gimtadieniu žodžiai kol kas neįkelti. Kai kurios puslapyje esančios dainos yra pageidaujamos ir kol kas.


Jausmingi žodžiai: Novakas Džokovičius pasveikino žmoną su gimtadieniu. Tuo tarpu gerų, lietuvių kalba, parašytų gimtadienio dainų ne tiek ir daug.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...