2017 m. rugpjūčio 21 d., pirmadienis

Kultūros fabrikas

Kultūros fabrikas Kūrybinis inkubatorius, kūrybiniai verslai, kūrybinės industrijos. Studijų, biuro patalpų nuoma, repeticijų ir renginių salės nuoma, seminarų-konferencijų salės. Klaipėdos kultūros fabrikas - tai meno erdvė, jungianti seminarų, kino sales, parodų galeriją.

Kultūros fabrikas
Pirkti bilietą Šeimos ekranai: PANELĖ RŪGŠTYNĖ Naujas Š 2017-03-04 17:00. Celiuliozės ir popieriaus fabrikas, faneros fabrikų akcinė bendrovė „Bisdom u. Projektu siekiama įkurti menininkus ir kūrybininkus (Klaipėdos miesto, regiono, Lietuvos)apjungiančią bendruomenę, Klaipėdos modernios kultūros centrą. DIZAINO DIRBTUVĖS KVIEČIA LAUŽYTI KALĖDINĖS ATRIBUTIKOS STEREOTIPUS.


Kultūros fabrikas
Pirmiausia pagalvojate apie stebuklingąjį Jėzaus gimimą bei. Tiesa, Tabako fabriko teritorija jau ne kartą buvo apgyvendinta kūrėjų fantazijos. Rudens sezonas Tabako fabrike”, „Tinklai” – ne vienas lankęsis juose sutiks. Idėja buvusį tabako fabriką paversti nauju miesto kultūrinio gyvenimo. PRADŽIOJE BUVO KAFKA“Choreografas: T. N-13 Režisierius: Grimur Hákonarson Vaidina: Sigurður. Aiškėja, kad miesto valdžia beveik pusmetį laukė, kol tuometinio mero.


Kultūros fabriku klimpsta taip pat giliai, kaip ir su Daušiškių kapinėmis. Kūrybiškos Europos“ seminaras: Kaip pritraukti rėmėjus kultūrai.

Kultūros fabrikas
Teatro festivalis JAUNO TEATRO DIENOS. Prieš keletą metų pradėti buvusio Tabako fabriko pritaikymo kūrybinėms industrijoms darbai artėja į. Verslininkas Arūnas Šulcas pasakojo, kad vidiniame kieme jau vyko diskoteka. Chaimo Frenkelio odų fabrikas "Elnias" gali sulaukti renesanso. Gal jau užteks žiūrėti pro rakto skylutę, sliūkinti pro galines.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...