2017 m. rugpjūčio 21 d., pirmadienis

Parasparniu pardavimas

Parasparniu pardavimas Vilniuje esančios naujos ir naudotos parasparnių įrangos sąrašą su kainomis. Parasparnių įranga, kainos ir pagalbą perkant įranga. Taip pat įmonė teikia perkraustymo paslaugas - baldų, buitinės tecnikos ir kt.

Parasparniu pardavimas
SWING (Vokietija) parasparniai POWERPLAY. Sting, taip pat naujai sertifikuotas ir motoriniam skrydžiui Mistral 5, šie sparnai yra oficialiai sertifikuoti DULV ir. Norėtumėte padovanoti kažką ekstremalaus? O gal kaip tik ramaus ir romantiškai.
Parasparniu pardavimas
Lietuvos parasparnių pilotų portalas.


Pakabinomo sistema, atsarginis parašiutas ir atsikabinimo spyna parduoti. Tepalai Liqui Moly by Ricardas » Thu Sep 15, 2016 12:12: 2 Replies: 833 Views: Last post by Ricardas Sun Sep 18, 2016 9:54. Skrydis parasparnių su pilotu - instruktoriumi, dviems 50 EUR. Viskas kas sieja su moto parasparniais. DELFI - „Ar galima parasparniu apskristi pasaulį? Auksinio proto” žaidėjas – 33 metų pardavimų komandos vadoVas Sigitas.


Apmokymai, įrangos pardavimas, skraidymų organizavimas. Skraidyklių ir parasparnių komitetas prie FAI.

Parasparniu pardavimas
Birštone pasibaigsiančio FAI pasaulio moterų karšto oro balionų čempionato estafetę perims vienas didžiausių Europos parasparnių sporto. Ispanas Orasijus Lorensas (Horacio Llorens) - pirmasis žmogus pasaulyje, parasparniu paskraidęs po Šiaurės pašvaistę. Kalvotas vaizdingas reljefas – galima įrengti keturračių trasas ar parasparnių pakilimo nuo kalvos aikštelę. Kaimynystėje yra 400m ilgio veikiantis lengvūjų.


Motorizuotas parasparnis – minkšto sparno orlaivis, neturintis pradinės fiksuotos formos; jėgainė už piloto nugaros. Pagal FAI klasifikatorių yra tokios klasės. Video seminaras „Paslaugos pardavimas: tiesos ir mitai. Jūsų laukia nepamirštamas skrydis parasparniu su instruktoriumi ir fotosesija. Pakilsite į orą išvilktuvu į 250-500 m.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...