2017 m. rugpjūčio 6 d., sekmadienis

Laba diena lietuva

Laba diena lietuva Apie tai, kas šiuo metu vyksta Lietuvoje ir visame pasaulyje kiekvieną darbo dieną nuo 14 val. Naujienos skanios tol, kol karštos. O svarbūs įvykiai dažnai nutinka ne tik dieną, bet ir iki pietų. Pagal šiuos kriterijus nieko nerasta. Pusryčiai – svarbiausias dienos patiekalas! Gustavas turi daugybę pasiūlymų.


Praėjusį pirmadienį, lapkričio 3 d.

Laba diena lietuva
Raimonda Impolevičienė LRT muziejaus darbuotoja. Aušra Lėka „Veido“ politikos skyriaus redaktorė. Saatejuht Jevgenijus Bardauskas. LRT dienos aktualijų laida eteryje dirba. Svetingo bendravimo ir draugiškumo šventė „Laba Diena“! Henrikas Vaitiekūnas, Modestas Naudžius, Ignas Krupavičius ir Juras Jankevičius. Advokatų profesinės bendrijos Judickienė ir partneriai JUREX advokato ir bankroto administratoriaus padėjėja Greta Kubiliūnaitė 2015 m. Laba diena, Lietuva" žurnalistai domėjosi mobilaus turinio konkursu "Naujasis knygnešys 2016" ir bendravo su. Nors ir ne pavasaris, bet vis dėlto Velykos, naujas popiežius, naujas.


Agnė Zacharevičienė prisipažino, kad negali sulaukti, kada ateis diena, kai ji pradės vesti tiesioginę LNK aktualijų laidą „Labas Vakaras, Lietuva“. Nacionalinė ekspedicija: Nemunu per Lietuvą“ – jau Baltarusijoje. Справочник произношений: Узнайте как произносить laba diena, Lietuva! Литовский) из записи носителя языка. Parengtas trumpas interviu su prof. Televizijos žiūrovai gavo šių.


Nefienė Motinos dieną sutiks Vilniuje, nes didžioji šeimos dalis dabar gyvena ten. Ne tik kauniečiams šis duetas sukėlė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...