2017 m. rugpjūčio 1 d., antradienis

Mažoji ragainė tortai

Mažoji ragainė tortai Mažoji Ragainė" - tai kulinarijos-konditerijos įmonė, dirbanti jau beveik 10 metų. Tai klasikinis mūsų tortas, kuris susideda iš medumi kvepiančių biskvitų, perteptu. Tortas „Medaus šokoladinis tortas su jogurtu ir vaisiais“.

Mažoji ragainė tortai
Pirmą kartą užsakynėjau vestuvinį tortą savo vestuvėms (anot mažosios ragainės patį brangiausią ir įspūdingiausią jų tortą - FONTANĄ). Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie MAŽOJI RAGAINĖ. Tortai atvaziavo ne tokie kaip turi buti, tai vienoje vietoje kazkas ne taip, tai kitoje, kai kur isvis buvo.


Rekomenduoju Mažąją Ragainę (Vilniuje užsakinėjom, bet gal turi ir kituose miestuose) - tortas buvo nuostabus, papuošė gyvom gėlėm!

Mažoji ragainė tortai
Sveikos, domina ar yra mamyčių užsakinėjusių tortus iš ragainės? Nes mane jau 2 kartą nuvilia iš 3. As noriu pasisakyti nusiskundima "Mazaja ragaine". UZsakem krikstynu torta ten, as buvau kristo mama, bet buvau apsiskelbusi, kad. Mažyčiai pyragaičiai, grakštūs tortai, burnoje tirpstantys šokoladiniai. Vestuvinį tortą, kaip taisyklė valgo nevisi, tačiau siūlome skaičiuoti visus.


Vestuviniai tortai, vaikiški toratai, tortų užsakymai, tortų gamyba, Bijola uab. Vilniuj tai be konkurencijos top 4 yra: Bijola, mazoji ragaine. LT-03227, Lietuva Naujamiestis.

Mažoji ragainė tortai
O ir skonis šios firmos tortų neapsakomas. HANOS TORTAI, konditerijos cechas, MAŽOJI RAGAINĖ, UAB Švitrigailos g. REL MAŽOJI RAGAINĖ, UAB VILNIUS rekvizitai, kontaktai, informacija. Konditerijos gaminių (įvairūs pyragaičiai, tortai, proginiai tortai) gamyba pagal.


Mielieji, vos keli gardaus torto, pikantiškų salotų ar kito aromatingo patiekalo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...