2017 m. rugpjūčio 1 d., antradienis

Pasvalio skelbimai dovanoja

Pasvalio skelbimai dovanoja Nemokamų skelbimų tinklalapis Pasvalio ir jo rajono gyventojams. Akmenes, Kaisiadoriu, Prienu, Joniskio, Varenos, Pasvalio, Kupiskio, Zarasu, Skuodo, Kazlu Rudos, Sirvintu, Moletu, Sakiu, Salcininku, Svencioneliu, Kybartu. Už Ačiū Pats išsivežu (Buitine technika Veikiančia ar neveikenčia nesvarbu) Taip pat akumuliatorius metalo laužą.

Pasvalio skelbimai dovanoja
Elektroninis pastatomas laikrodis RIWA,su daug funkcijų: žadintuvas,radijas,durų skambutis ir t. Dovanoja įvarius baldus Pasvalio rajone. Nemokama įvairių sričių lietuviškų skelbimų lenta. Reikia zole nusipjauti Pasvalio mieste, 0 €.
Pasvalio skelbimai dovanoja
Komentarai: dovanoju veikianti televizoriu ir du blokelius. Skiltyje dovanoja talpinami skelbimai apie dovanojamus šunis, kates ir kitus gyvunėlius, taip pat apie dovanojamas sofas, spintas, sekcijas, stalus, kitus baldus.


Vilniuje dovanojamas 2 metų amžiaus šunelis, vardu Šmibis. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Kačių, kačiukų skelbimai, pasiūlymai, kainos. Zina Magelinskienė (Pasvalio rajono laikraštis „Darbas“). Nemokami paslaugų ir prekių skelbimai Pasvalyje. Tokią dovaną prieš porą savaičių jos šeimai įteikė Lietuvoje dirbantis verslininkas. Skelbimai iš Pasvalio ir Pasvalio rajonų.

Pasvalio skelbimai dovanoja
Panevėžio, Anykščių, Biržų, Pasvalio, Pakruojo, Kupiškio, Rokiškio, Pakruojo naujienos.


Tegul 2015-ieji metai dovanoja jums ramybę. Laba :) Gal kas dovanoja augalus vazoninius? Manau reik tokios temos kad butu viskas vienam mieste ir nereiketu ieskoti po visus skelbimus :). Norėdami persijungti paspauskite žemėlapio piktogramą ! Nuo portalo veiklos pradžios padovanota 5236 daiktų. Ateik ir apsilankykite mūsų svetainėje, jau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...