2017 m. rugpjūčio 7 d., pirmadienis

Megztiniai su schemomis

Megztiniai su schemomis Mezgam, neriam, siuvinėjam (schemos, raštai). IAME TINKLARAŠTYJE GALITE TEIKTI (vieni kitiems) UŽKLAUSAS DĖL. Rankų darbo megztiniai ir megzti paltai: megztukas, megztinis, vyriskas megztinis, paltukas, paltas, vyriskas megztukas.

Megztiniai su schemomis
Visiems tėvams žinoma, kaip sunku po užsitęsusių švenčių ar atostogų iškrapštyti atžalas iš patalo ir įtikinti eiti į darželį. Kiekvienos moters spintoje privalo būti plonų. Mieli, šilti, patogūs megztukai. Išsirinkite jums gražiausius ir remiantis pateiktais pavyzdžiais ir schemomis nusimegzkite savo megztuką.
Megztiniai su schemomis
DELFI - Sufleris auksarankėms: kaip nusimegzti madingiausią sezono megztinį.


Cia desime ivairius megztus modelius su schemomis. Schemomis tai naudojuosi visada,jei neaiškus raštas,o aprašymais ne. Megztos ir vašeliu nertos kepurės, jų papuošimai, moteriški, vyriški ir vaikiški modėliai su nuosekliais paaiškinimais ir schemomis bei raštais. Megztinis iš "Lama" pusvilnės, megzta 2 nr. Megzti megztiniai, megztiniai su schemomis, vyriski, mezgimas, moterims, rastai, moteriski megztiniai, vaikams, madingi megztiniai vyrams. Kokios spalvos, modeliai ir savybės yra populiariausi šį rudenį ir žiemą. Nemokamos mezgimo, nėrimo, siuvinėjimo ar kitos technikos schemos yra aprašymas.


Daugelis klysta, kai jie mano, kad megzti gražus ir originalių dalykų gali tik kablys specialistų.

Megztiniai su schemomis
Sukurti neįtikėtinai gražių megztiniai megzti nėrimo schemas su. Iš tiesų modelis išsiskiria iš kitųatstovai plačiai kategorijos susagstomi megztiniai yra labai paprasta: ant didelių minkštų "nerijos" ir sklandžiai spalvų gradiento. Svarbu pasirinkti minkštą, Bezcierniowy verpalai, kurioje mergaitė bus patogu. Nerti megztiniai, liemenės, bolero, palaidinės. Mezgimas, mezginiai, mezginys, mezgeja, mezga, nerimas, neriniai, nerinys, neria.


Moteriškas megztinis "Banga" ir galvajuostė. Merginos, gal kuri nors esat mezgusi kelnytes apvaliai. As pradejay megzti nuo klesnytes apacios 4 virbaliukais ir kylu aukstyn. Kaip ir paltukai, švarkai, suknelės, taip ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...