2017 m. rugpjūčio 24 d., ketvirtadienis

Spintos is lenkijos

Spintos is lenkijos Lietuvą pristatome baldus tiesiai iš įvairių Lenkijos baldų gamintojų sandėlių. Pigūs ir kokybiški baldai iš Lenkijos internetu. Baldus pristatome visoje Lietuvoje nemokamai.

Spintos is lenkijos
Prekiaujame virtuvės, vaikų kambario, miegamojo, svetainės. Miegamojo baldai » Miegamojo spintosPrekių: 1030. Jūsų pirkinių krepšelis yra tuščias! PradžiaMano paskyraPrekių krepšelisAtsiskaitymas.
Spintos is lenkijos
Buvusi kaina: 255 €Kaina su nuolaida: 197 €. Suteikiame visas garantijas, avanso neprašome.


Platus pasirinkimas, kokybiškos prekės, paprastas ir saugus pirkimas - viskas vienoje vietoje. Pagrindinė bendrovės veikla: prekyba vokiečių - lenkų gamybos baldais. UAB „InMondus“ bendradarbiaujanti su daugiau nei dvidešimčia Lenkijos gamintojų. Prieškambario baldai » Prieškambario spintosPrekių: 207. IKEA, LENKIJOS, LIETUVOS ir kitų gamintojų. Vežimėliai,kėdutės,lauko žaidimai,vaikų kambariui,sveikata ir higiena,maitinimas naujagymio.

Spintos is lenkijos
Kaip jaučiasi iš Lietuvos gyventi į Lenkiją atvykęs lietuvis, o lenkas iš Krokuvos Lietuvoje? Ką rastume kiekvienos lenkės drabužių spintoje?


SPINTOS su stumdomomis durimis, drabužinės, pertvaros, komodos, virtuvės baldai. Stumdomoms durims naudojamas kanadietiškas KOMANDOR profilis. Sienine spinta arba sieniniai baldai skirtingai nei korpusiniai, neturi korpuso: ju virsutines, apatines, galines ir sonines dalys, tvirtinamos. Be to, tokios spintos paslepia patalpos planavimo defektus. Spintos Pakabinamos lentynos Sekcijos Pastatomos lentynos TV staliukai Stalai Kėdės Veidrodžiai Sisteminiai baldai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...