2017 m. rugpjūčio 24 d., ketvirtadienis

Lektuvu skridimo aukstis

Lektuvu skridimo aukstis DELFI - Artėja žiemos atostogų metas ir turbūt sutiksite, jog nėra nieko nuobodesnio, nei laukti ilgose oro uosto eilėse arba sėdėti bjauriose. Skrisdami lakūnai turi žinoti, koks orlaivio aukštis, greitis, kokia skrydžio kryptis. Italijos-Turkijos karą italai pirmą kartą panaudojo lėktuvus kariniams tikslas.

Lektuvu skridimo aukstis
Didžiausias skridimo nuotolis 1400 km. Yra pasaulyje toks pusaplis (iš tiesų keli), kuriame gali sužinoti, iš kur į kur, kokiu greičiu, kokiame aukštyje ir koks lėktuvas skrenda virš tavojo. Keleiviniai lėktuvai Airbus ir Boeing.


Jūs žinote, kad su „Ryanair“ skrisite nebrangiai, patikimai ir be jokio vargo.

Lektuvu skridimo aukstis
Kiek lėktuvų, jūsų manymu, yra airBaltic lėktuvų parke? Sužinokite, kiek skraido mūsų Boeing ir Bombardier lėktuvų. Per 1947-2012 (iki rugsėjo pabaigos), tik 96 lėktuvų važiuoklių. Dubline du keleivių pilnus lėktuvus pernai vos neištiko katastrofa. Ryanair“ lėktuvas, kuriame skrido daug lietuvių, vos nesirėžė į. Emirates Airline“ užsisakė 57 naujus „Airbus A380“ lėktuvus ir yra didžiausia.


Emirates“ ketina gauti dar du A380 lėktuvus – vienas turėtų. Labai buvo smagu po tiek metų pertraukos pagaliau vėl skrist lėktuvu. Ultralengvasis orlaivis (microlight) – vienvietis arba dvivietis orlaivis, kurio maksimalus kilimo svoris yra ne didesnis nei: 300 kg sausumos.

Lektuvu skridimo aukstis
Pakanka paminėti kai kuriuos šio oro giganto duomenis: lėktuvo ilgis – 70,7 m, aukštis – 19,3 m, sparnų plotis – 59,6 m, maksimalus skridimo. Kuo skridimo greitis didesnis, tuo didesnė ir keliamoji jėga. Gustaičio aviacijos instituto docentas. Ar žinote, kad kelionė lėktuvu yra daugiau nei 20 kartų saugesnė nei.


Dar vienas dalykas, galintis kelti nerimą – tai neįprastai didelis lėktuvo skridimo aukštis. Tai buvo metalinės konstrukcijos diuraliuminio lakštais padengtas dvivietis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...