2017 m. rugpjūčio 24 d., ketvirtadienis

Vyriškos odinės striukės

Vyriškos odinės striukės Parduodama beveik nedėvėta odine vyriška striukė. Dydis - 50, plotis ties pečiais apie 51cm, plotis tarp pažaščių 60cm, rankoves ilgis apie 63cm, striukės ilgis. Vyriška striukė Aubre (chaki spalvos).

Vyriškos odinės striukės
Dydžių lentelė Dydis Ilgis(A) Plotis per pažastis (B) Apačios plotis (C) Rankovės ilgis. Populiariausios ir madingiausios 2014 rudens žiemos sezono vyriškos odinės striukės. Trumpa vyriškų odinių striukių apžvalga su aprašymais. Pavasarinė vyriška juodos spalvos striukė su baltomis detalėmis" Somov".


Vyriškos odinės striukės
Garsiausių dizainerių ir pasaulio gamintojų firminės, madingos ir stilingos vyriškos striukės - naujausios kolekcijos ir išskirtiniai pasiūlymai Jums. Daugeliui žmonių žodis striukė siejasi su žiema. Silver Fox“ savo klientams siūlo platų odinių gaminių asortimentą. Kokybiškos prekės ir profesionalus aptarnavimas. Pasirinkimas iš daugiau nei 500. Odinės ir odos imitacijos striukės iš Otto. Domina vyriškos odinės striukės, paltai?


Parduodu naują, tik be etikeciu,originalią Michael Kors vyrišką pūkinę striukę. Puikus kokybės ir kainos derinys, greitas pristatymas, paprastas ir saugus pirkimas - viskas vienoje vietoje!

Vyriškos odinės striukės
Specialus pasiūlymas: 239,00 €. Norėdami įsigyti prekes arba jei reikiamos prekės nerandate, teiraukitės el. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Harley-Davidson vyriškos ir moteriškos odinės striukės bei liemenės. Su apsaugomis, impregnuotos vandeniui atsparia danga.


Stilingos ir išskirtinio stiliaus vyriškos striukės internetu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...