2017 m. rugsėjo 10 d., sekmadienis

21 Nestumo savaite

21 nestumo savaite Dvidešimt pirmą nėštumo savaitę vaikutis padaro iki 50 judesiu per valandą, tad nenuostabu, kad laikas nuo laiko jaučiate stipresnius. Per kitas dešimt savaičių jūs priaugsite daug svorio, nes jūsų kūdikis pradės kaupti riebalus. Gydytojas akušeris Romualdas Šemeta tęsia ciklą apie nėštumą.

21 Nestumo savaite
Vaikelio vystymasis, būsimos mamytės kūno pokyčiai ir darbelių sąrašas, kurį turi atlikti 21 nėštumo savaitę. Stenkitės visus būtinus darbus atlikti nelaukiant nėštumo pabaigos, nes vėliau bus vis sunkiau dėl augančio pilvuko. Tiesą sakant, 21 nėštumo savaitę augimo. Pas gydytoją ir toliau rekomenduojama lankytis 1.
21 Nestumo savaite
Nuo šiol vaikelio ūgį jau galime matuoti nuo galvytės iki kulniukų.


Taigi, šiuo nėštumo periodu vaikelio. Sveiko nėštumo metu mylėjimasis netgi patartinas. Raktažodžiai: 21 nėštumo savaitė, dvidešimtpirmoji nėštumo savaitė, iššokusios kraujagyslės, nugaros. DELFI - Vaisius sveria per 450 gramų ir yra maždaug 26 centimetrų ilgio. Tavo kūdikis vis dar liesas, nes neturi daug riebalinio audinio, bet nuo. Vaisiaus judesiai, pagausėjusios makšties išskyros, tempimas pilvo apačioje, vidurių užkietėjimas, rėmuo ir kiti.


Kai jis gims, atrodys kaip dabar, tik bus didesnis. Auga ir auga… Pajusite, kaip įsčiose praktikuojami kovos menai, nes vaikutis stipriai spardosi kojytėmis ir.

21 Nestumo savaite
Netikėtai atėjo 21 nėštumo savaitė:) Vakar buvau antrame vizite pas gydytoją. Pasvėrė, pamatavo spaudimą ir nusiuntė darytis echoskopiją. Sveikos, moterys ir merginos, galbūt, kuri nors esate ar buvote nėščia? Laukiuosi pirmagimio, 21 savaitė, bet vis. Apie 20 nėštumo savaitę motina dažniausiai pajunta vaisiaus judesius (pirmieji judesiai kartais juntami jau nuo 15 savaitės).


Iš tiesų „pirmąją nėštumo savaitę“ moters organizmas dar tik pradeda ruoštis. Jau sveriu apie 360 g ir esu maždaug 25 cm ūgio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...