2017 m. rugsėjo 21 d., ketvirtadienis

Anglų lietuvių žodynas alkonas

Anglų lietuvių žodynas alkonas Kompiuterinis žodynas internete nemokamai. Profesionalus anglų – lietuvių, lietuvių – anglų žodynas internete. Taip pat ir tavo išmaniajame telefone!

Anglų lietuvių žodynas alkonas
Maža garbė svetimom kalbom kalbėti, didi gėda savos gerai nemokėti. Taip yra sakęs, vienas garsus kalbininkas. Jis tai pasakė dar tuomet, kai kalba buvo. Tiksliausias ir didžiausias žodynas internete su pačiu profesionaliausiu žodžių paaiškinimu, vertimu bei išsamiais pavyzdžiais.
Anglų lietuvių žodynas alkonas
Nemokamas anglų lietuvių žodynas internete, su patogia ir greita žodžių paieška.


Kaip naudotis anglų lietuvių žodynu. Bandomoji mašininio vertimo iš anglų į lietuvių kalbą svetainė. Anglų - lietuvių - anglų kalbų kompiuterinis žodynas ANGLONAS. Anglų-lietuvių-anglų kalbų žodynas „Anglonas“ ir prancūzų-lietuvių-prancūzų k. Anglu lietuviu, lietuviu anglu žodynas, vardu reikšmes, pavardžiu kilme. Daugiau nei 50 kalbų vertimas internete. Versk greičiau ir patogiau - nemokamas anglų, lietuvių, rusų ir kitų kalbų vertėjas. Alkono versija, daugiau žodžiu 110 000, alkonas buvo tik 100.


Anglų lietuvių žodynas alkonas
Sveiki atvykę į nemokamą anglų-lietuvių kalbų žodyną. Norėdami surasti jūsų norimo žodžio vertimą, tiesiog įveskite žodį į. Kalba, tai vienas svarbiausių žmonijos bendravimo įrankių. Atėmus iš žmonijos kalbą, bus atimta beveik viskas. Nors kalba egzistuoja ne tik tarp žmonių. Lenkų - lietuvių - lenkų žodynas veikia internete net keturiomis kalbomis: lietuvių, lenkų, vokiečių ir anglų. Dizainas skoningas, švarus, aiškus ir kraštutinai.


WebLED, Alkonas - lietuvių - anglų - lietuvių žodynas. LEG - lietuvių - anglų ir lietuvių. Mokomoji programa, skirta mokytis lietuvių kalbos. Lietuvių kalbos kompiuterinis sąvadas. Alkonas Alkonas - kompiuterinis anglų-lietuvių-anglų kalbų žodynas. Jame yra surinkta apie 100 000 anglų kalbos žodžių ir posakių.


PĮ MKP ,,Šaltinėlis" mokomasis žaidimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...