2017 m. rugsėjo 21 d., ketvirtadienis

Apsinuodijimas sieros vandeniliu

Apsinuodijimas sieros vandeniliu Sieros vandenilis - tai H2S, arba vandenilio sulfidas. Tai labai nuodingos dujos, kurios susidaro uždarose patalpose. Vandenilio sulfidas arba sieros vandenilis (H2S) – cheminis junginys, kurį sudaro du vandenilio ir vienas sieros atomai.

Apsinuodijimas sieros vandeniliu
Tai bespalvės, labai nuodingos, degios. Apsinuodijimo simptomai priklauso nuo teršalų koncentracijos aplinkos ore, apie. Kai kuriais atvejais, ten ateina sieros junginys apsinuodijimo? Kiekvienas turi galimybę susidurti tokią medžiagą ar tai atsitiktinumas?
Apsinuodijimas sieros vandeniliu
Mažosios Lenkijos vaivadijos pradinėje mokykloje ir gimnazijoje, kurios yra viename pastate Kliučės mieste, 18 moksleivių ir vienas mokytojas.


Talpas aušinti vandeniu per maksimalų atstumą, gesinti. Kai apsinuodijimas poūmis prisideda ir komplikacijos. Organizme, vandenilio sulfido sparčiai yra oksiduotas į sieros ir sulfatų, kurie išsiskiria per inkstus;apie 7% vandenilio sulfidas nepakitusi. Apsinuodijus grybais, pirmieji požymiai išryškėja įvairiais laiko tarpais. Turinys:Įvadas 3Kodėl apsinuodijimas pavojingas? Anot policijos, moksleiviai galėjo apsinuodyti sieros vandeniliu, kadangi antradienį mokyklą remontavę darbininkai naudojo statybinę. Pasak jo, galbūt po miestą buvo pasklidusios sieros vandenilio dujos.


Taip pat pavojingi pavieniai apsinuodijimai maistu ar geriant netinkamus maistui.

Apsinuodijimas sieros vandeniliu
Užregistruota apsinuodijimų anglies monoksidu, sieros vandeniliu, ašarinėmis, chloro ir kitomis dujomis, buitinės chemijos produktais ir kt. Išsiveržimas tęsis kelias paras, o žmonės ir gyvūnai ims žūti jau nuo uždusimo ir apsinuodijimo sieros vandeniliu. Per tą laiką oras vakarinėje Amerikoje bus taip. Ką daryti, jei apsinuodijimo vandenilio cianido ir salicilo: Pirmoji pagalba. Sukelia vėžinias ligas Amoniakas, sieros vandenilis. Be to, teismas nesiaiškino, būtent kokiomis dujomis A. Didelė amoniako koncentracija kenkia gyvuliams, kurie dėl apsinuodijimo.


Leistina sieros vandenilio koncentracija gyvulių laikymo patalpoje – 10 ppm.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...